Drømmedag: Brage fikk være pilot for en dag!

Brage Stuen har alltid vært interessert i fly og alt som beveger seg i luften. Takket være MOTs drømmefond ble barndomsdrømmen oppfylt.
Drømmedag

– Dette er ikke en dag jeg kommer til å glemme med det første, utbryter en smilende Brage Stuen.

Sammen med kameraten Andreas Segelstad fikk han nemlig oppfylt sin store drøm – nemlig en drømmedag på Oslo Lufthavn.

Se video nederst i artikkelen!

Viktigheten av å drømme

MOT Norge er veldig opptatt av viktigheten av å tørre å drømme. Det koster ingenting å drømme, men derimot koster det deg mye å la den fordufte hvis det er noe du har inderlig lyst til.

Derfor gir vi alle 9. klassinger på MOT skoler over hele landet muligheten til å sende inn en drømmesøknad til MOTs Drømmefond, i håp om at deres drøm går i oppfyllelse.

Drømmedag på Gardemoen

Brage, som går i 10. klasse på Ringebu ungdomsskole, forteller at han har hatt en stor interesse for fly og alt som beveger seg i luften siden han var liten.

– Jeg håper en dag at jeg blir pilot og oppleve dette hver dag. Jeg har vært interessert i å fly helt siden jeg var liten og håper at jeg kan få en drømmedag på Oslo Lufthavn, skrev Brage i sin drømmesøknad til MOT Norge.

Etter en fartsfylt dag på Oslo Lufthavn, er det ingen tvil om at Brage vet hva han snakker om, skal vi tro instruktør Kjetil Mathisen.

– Basert på hans bakgrunn, så har jeg ikke sett noen andre med samme nivå på kompetanse om cockpit som det Brage viser her, påpeker instruktøren.

Brage har full oversikt i cockpit i flysimulatoren på Oslo Lufthavn.

Nysgjerrig på flere drømmer?

Her er et knippe utvalgte drømmer som har blitt oppfylt gjennom MOT Drømmefond:

Lyst til å få oppfylt din drøm? Les mer om MOTs drømmefond her