Uno-X om MOT: – Magien som skjer her håper jeg flere får oppleve

Endelig fikk MOTs samarbeidspartner Uno-X Norge styrket lagfølelsen og testet konkurranseinstinktet på Camp MOT.
Uno-X ansatte på Camp MOT

Det var latter, høy konkurransefaktor og en engasjert gjeng med nærmere 60 Uno-X ansatte som fredag fikk testet ut Camp MOT på Gråkallen i Trondheim.

– MOT bygger robust ungdom. De består av en unik gruppe med mennesker, som har et tankesett som vi er stolte av, sier leder Jens Haugland i Uno-X Norge.

Haugland understreker at MOT Norge og Uno-X står står for mange av de samme verdiene og prinsippene.

– MOT har en måte å tenke på som er ganske likt oss i Uno-X. Vi ønsker å jobbe i forkant og ta vare på hverandre. Det har vært en match fra dag én og det kommer det til å fortsette å være så lenge vi kjenner hverandre, understreker Haugland.

– Solide samarbeidspartnere

Siden 2010 har Uno-X vært en viktig gullpartner for MOT Norge, og de har vært svært betydningsfull i arbeidet med å synliggjøre MOT. Blant annet gjennom sitt eget profflag i sykkel, som sykler med MOT-logoen på ryggen.

– Uno-X er en sprek og energisk gjeng som vi har gledet oss stort til å få på campen. I dag har de fått testet de splitter nye teambuildingsøvelsene våre i vårt helt nye Camp MOT-konsept, sier daglig leder Mariann Janson i MOT Norge, før hun legger til:

– Jeg er takknemlig for å ha solide samarbeidspartnere med på laget og gleder meg stor til å få gi dem litt tilbake.

Lagbygging på Camp MOT

Uno-X-sjefen er ikke i tvil om at det er en stor fordel for de ansatte å møtes på MOT sin arena – både for å styrke lagfølelsen, men også få en forståelse av hvordan MOT Norge jobber og tenker. I tillegg til en rekke uteaktiviteter, fikk de ansatte høre to ulike foredrag, samt avsluttet dagen med en deilig lunsj.

– Magien som skjer her håper jeg flere får oppleve og prioriterer å ta en del i, sier en smilende Haugland.

De ansatte fikk testet et lite utvalg av Camp MOT-aktivitetene, som tar sikte på å styrke lagfølelse og utfordre den enkelte.

– Her får deltakerne utfordret seg, sett hverandre og styrket lagfølelse. Det handler rett og slett om å ha det artig. Vi tror også det kan bidra til å gi inspirasjon til arbeidshverdagen, sier leder for Camp MOT Rune Skanke.

Han er ikke i tvil om at deltakerne har koset seg i finværet på Gråkallen.

– For en dag det har vært! Strålende sol, mye latter og et utrolig engasjement blant deltakerne.

Nysgjerrig på hva det innebærer å være gullsamarbeidspartner med MOT Norge? Les mer om gullpartner-samarbeidet her.