Lyst til å markere MOT til å glede-dagen?

Tirsdag 23. november arrangeres MOT til å glede-dagen over hele landet.
Skiskytterne og MOT-ambassadører Ingrid Landmark Tandrevold og Tiril Eckhoff

Neste måned går årets mest inkluderende dag av stabelen. MOT til å glede-dagen handler om å ha MOT til å leve og MOT til å bry seg. Vi i MOT Norge oppfordrer ALLE ungdommer og voksne i hele landet til å bidra til at dagen blir husket som en varm og inkluderende dag.

Dagen markeres med et mål for øyet: Spre glede!

– Gjennom MOT til å glede dagen setter vi fokus på det å gjøre en forskjell for noen. Det er lite som skal til, og trenger på ingen måte koste noe. Viktig å vise at vi bryr oss. Fint fokus på verdien vår MOT til å bry seg, sier daglig leder Mariann Janson i MOT Norge, før hun legger til:

– Det enkle kan være det beste, et hei, en klem (håper det er mulig) eller en hyggelig lapp i matboksen til datteren min er enkle eksempler.

MOT til å glede-dagen

Etter en vanskelig og fremdeles krevende tid med sosiale begrensninger er det viktigere enn noensinne å spre glede og hjertevarme. Det trenger ikke koste noe, men til gjengjeld kan det bety så mye.

Si hei til naboen, smil til alle på din vei, ta en telefon til en venn du ikke har sett på en stund eller kanskje du kan skrive et hyggelig kort til en fremmed og putte i postkassen? Mulighetene er uendelige!

MOT ønsker å skape et varmere og tryggere samfunn – hvor alle blir sett og inkludert. Vi har alle et ansvar, så hvorfor ikke benytte MOT til å glede-dagen til å gjøre en liten innsats? Det kan bety mer enn du tror!

Nysgjerrig på hvordan du og din skole kan markere årets MOT til å glede-dag? Les hvordan fjorårets MOT til å glede dag ble en suksess

MOT og MOT til å glede-dagen

  • MOT til å glede-dagen har blitt arrangert siden 2004.
  • 70.000 elever har MOT på skolen.
  • MOT styrker ungdoms robusthet og mot gjennom livsmestringsprogram i skolen.
  • Viktigste innsatsområde er MOTs program i ungdomsskolen og videregående skole.
  • MOTs dokumenterte resultater er mindre hyppig mobbing, færre ungdom uten en eneste venn, mindre psykiske vansker og mindre hyppig rusmisbruk.

PS. Del gjerne med oss dersom dere markerer MOT til å glede-dagen på din skole! Send til martine@mot.no