Drømmedag på Lerkendal

Sammen med Sparebank 1 SMN og Rosenborg BK Kvinner arrangerte MOT Norge en drømmedag for et heldig jentelag.
Jentelag fra Hommelvik

MOT Norge er opptatt av å lære ungdommen viktigheten av å tørre og drømme. Noen ganger hender det at drømmen blir oppfylt, mens andre ganger forblir det kun en drøm.

I slutten av august var det Hommelvik jenter 14 som fikk virkeliggjort en stor drøm. De fikk nemlig møte stjernespillerne fra MOTs ambassadørlag RBK Kvinner og FC Barcelona. Sistnevnte regnes som et av verdens beste kvinnelige fotballag. På Barcelona spiller blant annet de to norske spillerne Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen, som gjør at unge jenter ser muligheter i en proffdrøm.

– Jeg tror det er stort for hele laget å møte spillerne fra Spania – spesielt, da! Uttrykker en av jentene entusiastisk.

MOT Norge sine samarbeidspartnere er viktige i arbeidet med å fronte merkevaren MOT, samt muliggjør at MOT Norge kan gjennomføre en rekke spennende aktiviteter.

– Sparebank 1 SMN er en gullpartner for MOT Norge. Vi er veldig glade for å ha med de på laget. Vi ønsker å gjøre flere aktiviteter sammen med Sparebank 1 SMN i tiden fremover, sier næringslivsansvarlig Gunvor Østgaard i MOT Norge.