Sommerbesøk på Gjerdrum ungdomsskole

Tidlig i vinter tikket det inn en mail fra en engasjert ansatt i Gjerdrum kommune. Hun lurte på om MOT Norge ville bidra med et event for ungdommene ved Gjerdrum ungdomsskole. Det har vært et krevende år for alle ungdommer pga covid-19, og her opplevde de i tillegg det tragiske raset i jula 2020.
IMG_20210616_095316_1

Ildsjeler

Sammen med lokale ildsjeler gikk arrangementet av stabelen 16. juni, siste skoledag for 10.trinn. Gjerdrum kulturhus stilte sin største sal til disposisjon. På grunn av restriksjoner knyttet til antall deltakere ble kun avgangselevene invitert. Unge MOTivatorer på skolen møtte opp tidlig for å hjelpe til og bidra på scenen. For en gjeng! I bresjen sto MOT-coachene Gudmund, Seline og Ken Robert.

MOT-ambassadører bidro

Vi tok kontakt med våre MOT-ambassadører, Tobias Becs og Chris Holsten, for å høre om de hadde lyst til å delta på arrangementet. – “Selvsagt” var svaret.

Tobias Becs blåste alle av scenen med sine imponerende trikseferdigheter og gjennom de reflekterte, gode svarene han ga på ungdommenes spørsmål. Man kunne se stjernene lyse i øynene til ungdommene.

Chris Holsten sang som vanlig helt fantastisk og hans tekster er noe alle kan relatere seg til. Han bidro også på Gjerdrums minnekonsert. Da “Hvis verden” ble fremført var det flere som ble rørt.

MOT Norge er så utrolig stolt over å ha ambassadører som Chris og Tobias på laget. De ser ungdommene, spør og er nysgjerrig på hvem de er.

Chris Holsten

Lokale bidrag

To av Gjerdrum ungdomsskoles egne elever sto også på scenen. Ingvild Evang Sveen spilte en filmmusikk-medley på sin tenorsaksofon, akkompagnert av Ken-Robert på tangenter.

Ingvild Evang Sveen

Marit Kogstad fremførte “Ingen tid å miste”, slampoesi med ekte, ungdommelig, sterk og ærlig tekst, skrevet av Marit selv.

“Skjønner ingen her i verden at alle har en mening, at ingen burde bli tråkket på, på den måten. Din tid er HER og NÅ, den varer ikke for evig. Din tid varer ikke for evig. Hvis ikke nå? Aldri?

Du har ingen tid å miste.”

Utdrag av tekst av Marit Kogstad

Marit Kogstad

Tusen takk for at MOT Norge fikk lov til å delta på denne dagen sammen med de herlige ungdommene i Gjerdrum. Vi ser hvor godt MOT er etablert hos ungdom og voksne, og er stolte samarbeidet. Fortsett å vis varme, kjærlighet og omsorg til de dere møter.