Synfaring tar sosialt ansvar og er med på MOT-laget!

MOT Norge er glade for å ha fått Synfaring med på laget! Sammen skal vi jobbe for mer inkluderende lokalsamfunn, spesielt på Frekhaug og i Fosnavåg hvor bedriften ønsker å tilrettelegge for aktiviteter for ungdom.
synfaring-logo-1

Synfaring tror på å ta samfunnsansvar. Det har vi i MOT Norge sansen for. I tillegg til at Synfaring vil støtte MOT økonomisk – vil de bidra med innsats selv også.

Synfaring vil:

  • Jobbe for å være en trygg og inkluderende arbeidsplass og styrke et varmt og trygt arbeidsmiljø
  • Utvikle et internt engasjement rundt samarbeidet med MOT
  • Styrke lokalsamfunnene MOT og Synfaring arbeider i ved å bidra og tilrettelegge for aktiviteter for ungdom i sitt nærmiljø på Frekhaug og i Fosnavåg
Ungdom

Sosialt ansvar gir mening

Det å ta et sosialt ansvar oppleves meningsfullt, også for bedrifter. Synfaring vil være med på å skape trygge lokalsamfunn, og har tro på at engasjementet sammen med MOT også vil gjøre dem mer attraktiv som arbeidsgiver.

Synfaring leverer inspeksjons- og sertifiseringstjenester til blant annet løfteinnretninger, løfteutstyr og forankringssystemer til havbruk og fartøy. De har god erfaring innen ulike typer inspeksjon, sertifisering, opplæring og engineering.

Besøk hjemmesiden til Synfaring

Vil din bedrift bli samarbeidspartner med MOT?

Vi i MOT Norge vil gjerne høre fra dere som vil være med og bidra til å styrke robuste unge og jobbe for mer inkluderende samfunn.

Finn ut mer om å være samarbeidspartner