MOT ruller grønnere

Med elbiler fra Møller Bil Trondheim og MOT-logoen godt synlig takket være Bildesign, ruller vi i MOT grønnere på veiene.
To sorte elbiler med MOT-logo og en fornøyd MOT-gjeng

Unge har et stort miljøengasjement. Vi i MOT tar samfunnsansvar og ønsker å være gode forbilder for de unge. Engasjementet vårt strekker seg over hele landet, og vi trenger biler for å komme oss fram til skoler og kommuner. Nå kjører alle i MOT Norge rundt i helelektriske Volkswagen ID.3 – som dessuten er en veldig kul bil!

MOT jobber med å utvikle robuste unge som inkluderer alle. Inkludering er også noe Møller Bil Trondheim har satt på dagsorden. Gjennom prosjektet Møller Medvind ansetter de personer fra NAV, og hjelper de med hull i CV-en sin.

Tusen takk til Møller Bil Trondheim for samarbeidet og engasjementet! Og takk til Bildesign for at dere støtter oss med profilering.

Møller Bil Trondheim har levert Volkswagen leasingbiler til MOT Norge i flere år. Nå har vi utvidet avtalen til å gjelde hele bilparken vår. Alle MOT-bilene er nå elbiler.

Bildesign er et profileringsfirma i Trondheim som leverer alt innen profilering. De har støttet MOT med gratis bildekor i flere år, og har også dekorert de nye elbilene.

Samarbeidspartner med MOT

Vi i MOT setter enorm pris på våre samarbeidspartnere. Sammen utvikler vi flere robuste unge, og gjør en forskjell.

Les mer om MOTs samarbeidspartnere