En vellykket MOT til å glede-dag

Til tross for Covid-19 hadde MOT Norge en fantastisk MOT til å glede-dag 23.november. Dagen handler om å glede flest mulig, med minst mulig midler. Med avstanden som er i verden nå, ble dagen viktigere enn noen gang.
Koronavennlig velkomst på Eidskog skole

Koronavennlig velkomst på Eidskog ungdomsskole!

– Dagen lever sitt eget liv

– Det som er så utrolig inspirerende med denne dagen er at den lever sitt eget liv! Vi sender ut litt utstyr fra sentralt hold, og så blir det gjort om til fantastiske glede-dager lokalt, sier MOTs leder for kjerneaktivitet Regine Oen Hatten.

Det var svært mange kreative løsninger rundt omkring på skolene. I år var det nemlig ikke mulig å dele ut gratis klemmer eller å besøke de eldre, men ingen global pandemi klarte å stoppe ungdommer fra å spre glede. Med antibac og ansiktsmasker delte ungdommer ut sjokolade, klementiner, eller kaker.

– Imponert over mulighetsfokuset

MOT til å glede-kortene ble også delt ut, og på noen skoler ble det til og med ble det laget MOT til å glede-trær hvor man kunne skrive og henge opp lapper om hvordan glede andre. Det var også noen digitale MOT til å glede-sendinger der det ble vist videohilsener, Kahoot-konkurranser og det ble arrangert lommelyktrunder der man sa noe fint om klassekameraten.

– Jeg ble overveldet av å se alle bildene som kom inn fra skoler, og er igjen så vanvittig imponert over det mulighetsfokuset og det engasjementet som finnes der ute på våre fantastiske samarbeidsskoler. Jeg er fryktelig stolt over å ha med så mange flotte ungdommer og voksne på MOT-laget, og er helt sikker på at det var mange som ble gledet denne dagen her, avslutter Hatten.

Se et bildedryss fra dagen her: