Torghatten gjør ungdom mer robuste og fokuserer på intern bedriftskultur

– MOT gir oss godt humør, motiverer oss og skjerper vår bevissthet på å bli bedre sammen, sier Roger Granheim i Torghatten. De har støttet MOT i seks år.
Torghatten

Torghatten er opptatt av å ta samfunnsansvar sammen med MOT, og støtter programmene vi har rettet mot unge.

– Vi er stolte over å bidra til at stadig flere ungdommer får ta del i MOT sine programmer. Det å jobbe i forkant for å skape robuste ungdommer som inkluderer alle, er en ambisjon vi gjerne støtter, forteller Roger Granheim, konsernsjef i Torghatten.

Roger Granheim, portrett
Roger Granheim

I tillegg til å bidra til at unge får det bedre på skolen, er Torghatten opptatt av egen bedriftskultur. De har et eget lederprogram med fokus på verdibasert lederutvikling. MOT er med og bidrar.

– Internt i egen virksomhet har vi forsterket vår kulturbygging ved å komplementere eget verdigrunnlag med MOTs prinsipper og verktøy. Vårt lederprogram, som er utviklet i samarbeid med MOT, er veldig godt mottatt hos oss. Det samme er «MOT til å glede»-dagen som markeres i store deler av konsernet hvert år. MOT gir oss godt humør, motiverer oss og skjerper vår bevissthet på å bli bedre sammen, slår Roger fast.

May Kristin Salberg, direktør Kvalitet & HR i Torghatten, setter også stor pris på samarbeidet.

– Når jeg møter MOT blir jeg møtt med varme, entusiasme og ekte glede. Jeg gjør mitt beste for å møte mine kollegaer, familie og venner på samme måte, for den følelsen jeg får i disse øyeblikkene vil jeg gjerne bidra til de også får oppleve, sier May Kristin.

Ledersamlinger med konkrete verktøy

Gjennom ledersamlingene med MOT lærer ansatte i Torghatten bruk av konkrete verktøy.

– MOT har konkrete verktøy som hjelper meg med å sette riktig fokus. Lommelykten, satellittbanen, 6:1 og blanke ark bruker jeg flittig, og det styrker meg både i jobbsammenheng og privat, forteller May Kristin.

Torghatten teller rundt 7 000 ansatte og er en av Norges største innen transport. De eier Trønderbilene, Norgesbuss, Fosen Namsos Sjø, Bastøy Fosen og flyselskapet Widerø. Lederne i alle selskapene er med på lederutviklingsprogrammet.

– Vårt samarbeid med MOT gjør meg til en bedre utgave av meg selv. Det å vite at stadig flere ungdom med MOT får hjelp til dette, i en avgjørende fase av utviklingen sin, er en flott effekt av vårt samarbeid – og gjør meg stolt, avslutter May Kristin.

Vi i MOT er stolte av å samarbeide med dere i Torghatten. Sammen skaper vi et varmere og tryggere samfunn og gjør ungdom robuste! Uten støttespillere som dere, hadde ikke det vært mulig å gjøre det vi gjør.

Les mer om våre uvurderlige samarbeidspartnere