– Beste dagen i mitt liv!

Fredag 30.oktober inviterte MOT Tingvoll til MOT til å leve-dag, hvor elevene kunne velge mellom 15 ulike aktiviteter. Det ble en uforglemmelig dag!
MOT-dag kajakk 2

Tenk deg å kunne bruke en hel skoledag på noe av det du liker aller best! Det var realiteten for elevene på ungdomsskolene i Tingvoll når MOT Tingvoll inviterte til MOT til å leve-dag. Elevene kunne velge mellom 15 ulike alternativer, så her var noe for alle!

MOT-koordinator Christin Løkke, som var ansvarlig for gjennomføringen av dagen, var strålende fornøyd med dagen og med at man fikk gjennomført aktivitetene på en koronavennlig måte.

For en gave vi fikk fra Sparebankstiftelsen i Tingvoll. MOT-dag der ungdommen kunne velge mellom 15 ulike aktiviteter. Stor stemning og herlige tilbakemeldinger fra ungdom, lærere og foreldre. MOT til å leve!

Aktivitetene elevene kunne velge mellom var klatring, baking, maling, skyting, jakt, villmarkscamp, kajakk, volleyball, gaming, jakt og Kompani Modin. Her var noe for enhver smak. Å få bruke en hel skoledag på en lidenskap falt i god smak hos elvene.

Regionleder i MOT, Gunn Anita Gjøvik, var også fornøyd med dagen, og trekker særlig fram at elevene fikk møtes på tvers av skoler og klasser som positivt;

Veldig fint å se og oppleve at lokalsamfunnet og hele skolen bidrar til at ungdommer skal få en dag fullt med mestringsopplevelser, knytte nye vennskap og få godfølelsen. Dette knytter kommunen sammen. En stor takk også til Sparebankstiftelsen.

MOT til å leve handler om å gå sin egen vei og om å finne sin lidenskap uten å bry seg så mye om hva alle andre gjør. Å arrangere en dag med så mange ulike aktiviteter som elevene kan velge mellom er en strålende møte å trene elever i å kjenne etter hva de har mest lyst til å bruke tiden på. Kanskje ble noen nye lidenskaper oppdaget i løpet av dagen også!