I wear my choice

Ungdom føler seg litt modigere og mindre alene når de bruker MOT-sekken. Når de tar på seg en t-skjorte med MOT-logoen på brystet, er de ekstra bevisste på å ta vare på de rundt seg. Derfor sier vi «I wear my choice» – jeg bærer mine verdier, om kolleksjonen vår.
Tekst: I wear my choice

MOT på brystet

Merkevaren MOT er en viktig del av konseptet vårt. Vi bruker logoen som en forsterkning av det MOT-coachene snakker med ungdom om i klasserommet. Logoen er også en påminner om at alle kan ta aktive valg om hvem de vil være for seg selv og andre. Det er helt fantastisk at ungdommer forteller oss at det er lettere å ta de valgene som er basert på egne indre verdier ved å ha på seg “lagdrakten”. Unge sier også at de føler en ekstra forpliktelse til å inkludere alle.

I desember har vi ekstra gode priser. Se kolleksjonen på motshop.no

Lommelykt-MOT


Inkluderende størrelser og priser

Alle våre produkter skal oppleves som inkluderende. Vi ønsker å tilby klær i størrelser som passer alle, og vi er opptatt av at vi skal holde prisene på et lavt nivå. Leverandørene våre hjelper oss med å nå disse målene, og sammen er vi veldig opptatt av at våre produkter skal være bærekraftige og ha en etisk produksjon.

Klærne er Svanemerket og produsert i 100 % økologisk bomull og trefiber. Bomullen er produsert på plantasjer der arbeiderne blir behandlet bra og hvor de har gode arbeidsforhold og trygg lønn.

En stor takk til alle leverandørene vårer som jobber for det samme som vi i MOT: et inkluderende samfunn med fokus på bærekraft. Vi har gode avtaler med Frøya Trøya, Aagaard, BK Trykkpartner, Fagtrykk, BK Trykkpartner og IDÉ House of Brands.

MOT-bag

25 % på alle varer i desember

1. – 21. desember kjører vi tilbud med 25 % på ALLE varer på MOT-shop!
Vi har t-skjorter, armbånd, sekker, lommelykt og kortstokk. Kanskje finner du en meningsfull julegave til noen du er glad i?

Du kan også gi en gave til oss i MOT og bidra til å utvikle flere robuste unge.

Se utvalget på motshop.no