Team Norconsult med MOT i ryggen

For tredje året på rad skal Team Norconsult sette i gang sesongen med MOT på drakta. - MOT’s verdier står sterkt enten man er i arbeidslivet, på skolen eller på langrennsarenaen, sier Marthe Haugen Stranden, gruppeleder Marked og kommunikasjon i Norconsult.
2019_team_norsconult_5

Team Norconsult er et regionalt privatlag i langrenn, med base i Asker, og nedslagsfelt primært i Asker og Bærum. Laget består av 13 seniorutøvere, som alle er bosatt i området. Hensikten er å gi unge seniorutøvere innen langrenn i Asker og Bærum en mulighet til å satse videre på vinteridretten lokalt, uten å måtte flytte til andre deler av landet.

Et inkluderende lag

I 2018 signerte Team Norconsult avtale som MOT-ambassadørlag, som første langrennslag. I forrige uke var det MOT kick-off for sesongen i Sandvika, med MOT-foredrag og refleksjoner rundt det å være rollemodeller.

– For oss er det stor stas å få være et MOT-ambassadørlag. MOT står for veldig mange av de samme verdiene som vi prøver å etterleve i laget vårt. Å bære MOT-logoen tror vi bidrar til at vi som lag blir disse verdiene enda mer bevisste. Team Norconsult har en veldig inkluderende profil, og ser at det bidrar til å styrke kulturen og trivselen på laget. Felles for alle på laget er et sterkt ønske om å bli en bedre skiløper, sier trener Ola Kvisle.

Trener Ola Kvisle sammen med MOTs ambassdøransvarlig Ingrid Ness Rolland under signeringen av avtalen i 2018.

– Bygge gode kulturer

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, og sikret etableringen Team Norconsult for to år siden. Som mangeårig samarbeidspartner med MOT, ble det helt naturlig for Norconsult å trekke inn MOT i idretten også.

– MOT’s verdier står sterkt enten man er i arbeidslivet, på skolen eller på langrennsarenaen. Vi synes det er veldig gøy at vi kan få til samarbeid på tvers av flere av våre samarbeidspartnere. Slik kan alle være med å bygge gode kulturer på ulike arenaer, sier gruppeleder Marked og kommunikasjon, Marthe Haugen Stranden.

Norconsult inngikk samarbeidet med laget for å bidra til å skape enda mer idrettsglede for unge i nærområdet.

– Når barn og ungdom får beholde gode rollemodeller i lokalmiljøet, vil det bidra til større motivasjon og inspirasjon for de yngre utøverne. Norconsult har vært samarbeidspartner med MOT i mange år og vi deler deres verdier. Dette er også viktig for oss når vi inngår samarbeid med andre aktører, avslutter Haugen Stranden.

MOT på flere arenaer i Norconsult

MOTs markedsansvarlig Sverre Ræder tok nylig turen til Sandvika for å holde foredrag for Team Norconsult, og er strålende fornøyd med gjengen.

—  Vi synes det er kjempegøy å ha med Team Norconsult på MOT-laget. Det er fantastisk hvordan Norconsult involverer MOT på ulike arenaer av virksomheten deres. Det har vært herlig å kjøre MOT-foredrag for denne gjengen, et reflektert lag med mange fine verdier. Gjennom at utøverne bruker MOT-logoen, forsterker vi MOTs effekt på ungdom, slik at vi enda bedre kan nå inn og styrke ungdoms mot – til å leve, bry seg og si nei. Vi er stolte av at de har MOT på drakta for tredje året, og ønsker hele laget masse lykke til i sesongen som kommer.

Team Norconsult igang med MOT-øvelse under foredrag i Sandvika.

Team Norconsult kan du følge på Instagram @teamnorconsult for hyppige oppdateringer fra hverdagen deres.

Les mer om MOTs samarbeidspartnere her