Nytt MOT-ambassadørlag!

Tertnes håndballklubb signerte denne uka avtale med MOT om å bli ambassadørlag, noe som gjør at de skal spille med MOT-logoen på sine drakter denne sesongen.
1

Viktige rollemodeller i lokalmiljøet

Regionleder i MOT, Regina Njåstad Vestrheim, signerte avtalen med Tertnes Håndball denne uka og gleder seg til å få med et nytt ambassadørlag fra sin region. Fra før har MOT avtale med SK Brann, Sandviken og Arna Bjørnar innen fotball.

– Nå var det på tide å få med et håndballag i Bergen også. Vi er veldig stolte av å få med Tertnes på laget! Det er mange MOT-skoler i deres område, og vi vet at jentene som spiller på Tertnes er viktige rollemodeller for ungdommene her. Man merker fort at disse spillerne brenner for MOTs verdier og ønsker å være gode rollemodeller. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med jentene etterhvert, sier Njåstad Vestrheim.

Kapteinsteamet til Tertnes Håndball, Thea Stankiewicz og Madeleine Hilby, er stolte av å kunne kalle seg MOT-ambassadører.

– Vi i Tertnes er utrolig glade for å spille på lag med MOT. Å kunne være gode forbilder for barn og unge er noe vi ønsker og er opptatt av. Derfor er vi stolte og beæret av å være ambassadører for MOT, sier Stankiewicz og Hilby.

Også daglig leder for Tertnes, Marit Brox, gleder seg til å samarbeide med MOT.

– Vi i Tertnes ønsker å styrke vårt samfunnsansvar. Vi har en flott spillergruppe som ønsker å bidra til MOTs arbeid for ungdom ved å være sterke og tydelige forbilder, og det er med glede og stolthet at klubben nå får bære den velkjente MOT-logoen på våre blå Tertnes-drakter, sier Brox.

Forsterker og påminner

Leder for MOTs ambassadører, Ingrid Ness Rolland, er veldig fornøyd med å ha signert et nytt ambassadørlag på det store MOT-teamet.

– MOT sine ambassadørlag er en utrolig viktig del av grunnen til at MOT lykkes der ute. Det at forbilder går foran og er med på MOT-laget gir ungdom en påminnelse på vårt budskap, samt at det forsterker arbeidet. Vi vet at mange ungdommer finner trygghet i å vite at forbilder som Tertnes-spillerne er med på MOT sitt lag. Da føler man seg kanskje ikke så alene i vanskelige avgjørelser. Samtidig som vi håper at det inspirerer å se at disse spillerne har nådd drømmen og målene sine. Håndball er en stor idrett som favner mange, sier Ness Rolland.

Illustrasjonsfoto øverst: John Vint