Kjell Vidar i Sørlandsruta lagde rap om å bli sett

– Skal jeg få med meg ansatte, må jeg selv brenne for budskapet. Hei-kampanjen til MOT traff meg rett i hjertet. Et hei er så enkelt og så viktig, sier Kjell Vidar Nilsen, administrerende driftssjef i Sørlandsruta.
Kjell Vidar Nilsen i Sørlandsruta står ved bussen og vinker

Foto: Kristian van Pelt, Lindesnes avis.

Med hei-capsen på snei lagde Kjell Vidar en rap. Han fikk med seg kollegaene i Sørlandsruta, filmet en video med sønnen bak kamera og la den ut på Facebook. Rap-videoen har fått massiv respons og er spilt av over 24 000 ganger.

– Om jeg som leder skal få med meg ansatte, må jeg brenne for budskapet. Det gjorde jeg definitivt med hei, sier Kjell Vidar med stor iver.

Første vers går slik:
I Norge så har vi et uttrykk så bra
du kan bruke det så ofte som du vil hver dag
Det gjør både den som sier det og hører det glad
Det kan brukes selv om du er redd for korona;
HEI, HEI, HEI…

– Et lite hei kan bety en veldig stor forskjell i hverdagen til folk. Alle trenger å bli sett, både på skolen og i arbeidslivet, slår Kjell Vidar fast.

https://www.facebook.com/kjell.v.nilsen/videos/10158184636871187/
Videoen til Kjell Vidar på Facebook

En viktig støttespiller for MOT

Sørlandsruta, hvor Kjell Vidar jobber, er en del av Torghatten som har vært MOT-støttespiller i mange år. Torghatten jobber aktivt med å videreutvikle og dyrke en sterk bedriftskultur.

– Vi har inngått et samarbeid med MOT for å forsterke arbeidet med bedriftskulturen basert på våre verdier. Når dette samarbeidet bidrar til å skape engasjementet og livsglede slik Kjell Vidar viser her blir vi veldig glad, ydmyk og rørt. Effekten av denne videoen er enorm, både eksternt og internt, og gjett om vi er stolte! «MOT til å leve» sammen med våre egne verdier oppmerksomme, offensive og inkluderende leves til fulle her!, stråler May Kristin Salberg, direktør Kvalitet & HR i Torghatten.

Torghatten er en viktig støttespiller for MOT.

– Den støtten vi får fra Torghatten betyr mye for oss i MOT og arbeidet vi gjør for å utvikle inkluderende og robuste unge. Uten gode samarbeidspartnere, hadde det ikke vært mulig, sier Mariann Janson, leder i MOT Norge.

Kjell Vidar ble kjent med arbeidet MOT gjør da han deltok på lederutviklingskurs på MOT-camp.

– MOT gjør et viktig arbeid med å få ungdom til å inkludere alle, bli robuste, styrke sitt eget selvbilde og få mot til å tro på seg selv. Det er viktig, sier Kjell Vidar og legger til en oppfordring;

– Bruk det lille ordet du også. Si hei!

Les mer om hei-kampanjen

Vil du bli MOT-støttespiller?

Se en oversikt over våre samarbeidspartnere.

Kontakt
mariann@mot.no
971 70 488