Eva Halvorsen skal lede MOTs satsning i Nord-Norge

MOT Norge har signert avtale med Eva Halvorsen som prosjektleder for satsingen i Nord-Norge. Eva tiltrer jobben 1. august og er allerede i gang med å gjøre seg kjent i organisasjonen. I første omgang er det en 60% stilling ut året. Målet er å videreføre og øke omfanget i 2021.
Eva

Ledererfaring fra Nordlys og Amedia

Eva Halvorsen (43) har tidligere blant annet hatt lederstillinger i Bladet Nordlys og Amedia. Hun har også en rekke styreverv, blant annet i Tromsø Idrettslag.

– Eva får ansvaret for å følge opp skolene i nord som allerede er med i MOTs program. I tillegg skal hun jobbe for å få med flere ungdomsskoler og videregående skoler i landsdelen. Hun vil også jobbe tett med næringslivet og MOTs idrettsprofiler, sier Mariann Janson, daglig leder for MOT Norge.

Ansettelsen kommer i kjølvannet av den nylig kommuniserte samarbeidsavtalen med SpareBank 1 Nord-Norge, som muliggjør økt satsing.

– Eva er ei energisk og framoverlent dame som brenner for ungdom og Nord-Norge. Jeg har derfor stor tro på at hun vil bidra sterkt til å utvikle robust ungdom som inkluderer alle, sier Mariann Janson.

– MOTs oppdrag er viktig

MOTs oppdrag er å utvikle robust ungdom som inkluderer alle. Dette skal MOT få til gjennom å styrke ungdoms bevissthet og mot, og gjøre ungdommene i stand til å ta egne valg, stå opp for egne verdier og ta vare på de som er utenfor, sier Janson.

– MOTs oppdrag er viktig, og noe jeg identifiserer meg med. Jeg gleder meg derfor til å jobbe med nordnorsk ungdom og alle våre samarbeidspartnere, sier Eva Halvorsen.

Tromstun ungdomsskole er først ut blant de nye MOT-skolene i Nord. De vil starte sitt MOT- arbeid allerede fra skolestarten i august og vil være en pilotskole i landsdelen.