To nye år med Norway Cup!

Fellesbilde av MOT-laget og motstanderlaget fra Norway-cup 2019

Vårt gode og tradisjonsrike samarbeid med Norway Cup fortsetter nå i to fremover, etter at vi i dag signerte en ny toårsavtale med verdens største fotballturnering for ungdom.

Dermed skal MOT fortsatt representeres på sommerens magiske eventyr – fotballturneringen Norway Cup. Generalsekretær i Norway Cup, Pål Trælvik gleder seg over at det over 20 års lange samarbeidet nå fortsetter.

– MOT er med på å gjøre Norway Cup rikere. MOT styrker rett og slett hele opplevelsen på sletta, forteller Trælvik.

Sammen om å formidle gode verdier til ungdom

MOT er tilstede på sletta med MOT-stand gjennom hele uken under Norway Cup. På MOT-standen stiller ungdom fra hele landet opp frivillig for å spre glede, møte andre ungdommer, gå rollemodellpatrulje, og ellers lage aktiviteter og bidra til at MOT-teltet blir et trygt sted å komme innom.  Dette er spesielt noe Norway Cup og generalsekretæren setter pris på.

– Sammen gjør vi en viktig jobb gjennom det å ha en felles forståelse overfor det å formidle gode verdier til ungdom sammen, forteller Trælvik.

MOT fortsatt en del av Verdikampen

Derfor har også MOT vært en av de representerte lagene under den årlige verdikampen. En fotballkamp som arrangeres hvert år hvor kjente profiler stiller opp for å sette fokus på gode verdier. MOT er en av organisasjonene som frontes under denne kampen, og vil også i år være et av de representerte lagene.

I tillegg til verdikampen ønsker også Norway Cup og sette fokus på FNs bærekraftsmål. Dette er også noe MOT verdsetter ved samarbeidet og stiller seg bak, spesielt i arbeidet for psykisk helse og livsmestring. Leder for MOT Norge, Mariann Janson er utrolig takknemlig for at MOT fortsatt får være en verdileverandør på sletta til sommeren.

– Vi veldig glade for at vi nå går for to nye år på Norway Cup. Det at vi får være en verdileverandør på Ekeberg år etter år er helt fantastisk . Sammen gir vi ungdom en bevisstgjøring på MOT og gode verdier, i tillegg til å gi deltakerne en unik opplevelse. Jeg gleder meg til sommeren, avslutter Jansson.