‘- Jeg er veldig glad i MOT, og boka er et lite bidrag for å vise mitt engasjement.

IMG_8947

En av MOTs fire stiftere, Dag Otto Lauritzen har gitt ut bok inspirert av MOT-filosofien.

Sammen med Frode Eie Larsen gir Lauritzen ut “Tåkedis”, hvor en ung syklist er hovedperson. Boken er den første i en ny serie for ungdom som de har valgt å kalle MOT og mysterier. Dag Otto sier at han har hentet mye inspirasjon fra MOTs filosofi.

– Jeg er stolt av å ha fått være med å stifte MOT i 1997, og siden det har jeg brent for MOT. MOT er viktig for både barn, ungdom og voksne, og jeg lever etter MOTs verdier: MOT til å bry seg, MOT til å si nei. Jeg er veldig glad i MOT, og boka er et lite bidrag for å vise mitt engasjement.

På innsiden av bokens omslag kommer dette tydelig frem, hvor MOTs verdier og deler av MOTs filosofi er gjengitt.

Hvilket råd vil du gi til ungdom i dag?

Tenk på andre, ikke bare seg selv. Ta vare på dem som er utenfor. Tro på deg selv og ha drømmer.