MARIANN JANSON BLIR NY DAGLIG LEDER FOR MOT NORGE

Mariann

Mariann Janson blir ny daglig leder for MOT Norge fra 1.oktober. Hun kommer fra rollen som rektor og daglig leder ved Norges Toppidrettsgymnas i Tromsø.

– Det er stort for meg å ha fått denne jobben, og jeg gleder meg veldig til å starte som leder for MOT Norge. Jeg føler en veldig stolthet, stolt over å få jobbe på MOT-laget, stolt over å få jobbe med ungdommer og stolt over å få levendegjøre MOTs verdier.

Hun har ledererfaring fra både privat og offentlig virksomhet, og er utdannet rektor og økonom.

Jansons første møte med MOT var i rollen som rektor på NTG Tromsø. Tilfeldighetene gjorde at MOT møtte Mariann, og rett etter møtet sørget Janson for at NTG Tromsø signerte avtale med MOT. I dag er NTG Tromsø en MOT-skole.

– MOT treffer meg rett i hjerte. Det å jobbe med ungdommer er en lidenskap jeg har hatt gjennom hele livet, både som lærer, rektor og ikke minst som mor.

Mariann Janson gleder seg nå til å ta fatt på oppgaven.

– Nå teller jeg ned og ser frem til å bli kjent med de ansatte, bli kjent med støttespillerne og ikke minst å bli kjent med alle de flotte ambassadørene. Regner med læringskurven blir bratt, men jeg er supermotivert og klar for å gi 100%.

Janson tar over rollen etter Marte Wivestad.

– MOT Norge har fått en samfunnsengasjert, målrettet og teambyggende leder i Mariann Janson. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med henne, sier Wivestad.

Wivestad gir seg som leder for MOT Norge etter syv år, men vil fortsatt være en viktig del av MOT-laget.