Årets Skiskytter med MOT turné er i gang!

SSMOT2

Også i år skal MOT på turné med vår hovedsamarbeidspartner gjennom mange år, YX, og Norges Skiskytterforbund for å dele ut prisen “Skiskytter med MOT”.

— Idrett er mer enn resultater

Prisen går til syv gutter og syv jenter i alderen 15-16 år, som er rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet i sin klubb/krets. Denne helgen var MOT på Geilo for å gratulere de første vinnerne av årets Skiskytter med MOT-pris.

— Det er stort for oss å få dele ut denne prisen i samarbeid med YX og NSSF. Med denne prisen retter vi fokus på en annen side av idretten enn bare resultater, nemlig viktigheten av å være en lagspiller og god rollemodell på MOT til å leve, bry seg og si nei, sier kommunikasjonsansvarlig for MOT Regine Oen Hatten.

Vinnere fra Buskerud ble Tonje Tveito og Vetle Ree-Trandum

Fra region Buskerud ble vinnerne Tonje Tveito og Vetle Ree-Trandum. De har blitt nominert av trenere/ledere i sin krets etter å ha skilt seg ut positivt.

— Det er to flotte vinnere. I nominasjonstekstene sto det blant annet at vinnerne var inkluderende og opptatt av at alle skal med. Det er viktig for å bygge gode lagkulturer, sier Sverre Ræder fra MOT som hadde æren av å dele ut prisen.

Premien er fullt landslagsutstyr og en tur til åpningshelga på Sjusjøen hvor man både får trene med landslagstrenerne og møte sine store forbilder innenfor skiskyting.

I tillegg til å dele ut prisen har MOT foredrag for de unge skiskytterne. Nå gjenstår det enda seks samlinger i Sirdal, Stryn, Granåsen, Sjusjøen, Bardufoss og Dombås hvor enda flere vinnere skal kåres. Følg @motnorge på Instagram for å få med deg hvem som vinner fremover!

Les mer om prisen HER!