NY SKOLE PÅ MOT-LAGET

56670185_1350993858374094_8565353600811794432_n (1)

Onsdag signerte MOT avtale med Høyenhall skole fra Manglerud i Oslo.

– Gleder oss til å ta fatt

Det betyr at Høyenhall skole nå skal kjøre MOTs programmer Robust Ungdom og Skolen som samfunnsbygger. Rektor Anne Nyland har tro på at MOT vil gjøre en forskjell for ungdommene på Høyenhall.

– Høyenhall skole har stor tro på at vi som MOT-skole vil lykkes i enda større grad med å skape selvstendige og robuste ungdom. Vi har et stort ønske om å engasjere både elever, foresatte og nærmiljøet i dette arbeidet og gleder oss til å ta fatt, sier Nyland.

Styrker ungdoms bevissthet og mot

MOTs program Robust Ungdom innebærer at ungdommene på Høyenhall vil få hele 12 MOT-økter i løpet av ungdomsskolen hvor de får styrket bevissthet og mot – til å leve, bry seg og si nei. Gjennom programmet Skolen som samfunnsbygger vil også rektor, personale, foreldre og nærmiljø bli godt kjent med MOTs filosofi.

Jo Trønsdal Bævre fra MOT håper dette fører til at enda flere skoler i Oslo-området tar kontakt med MOT.

– Vi er svært stolt av å få med enda en skole fra Oslo-området på MOT-laget. Både rektor og personalet er svært motiverte for å satse på MOT som verktøy i sitt arbeid med å utvikle robuste ungdommer og inkluderende klassekulturer.  Nå gleder vi oss bare til å sette i gang , sier Bævre

OBOS-avtale

Høyenhall skole er en av skolene som har blitt med takket være MOTs samarbeidsavtale med OBOS fra 2018. Støtten fra OBOS går direkte til å subsidiere skoler som ønsker å satse på MOTs program. Dette gjelder skoler hovedsakelig i hovedstaden, men også i Bergen, Stavanger, Hamar, Tønsberg og Fredrikstad.

Kjenner du en ungdomsskole eller videregående skole som vil høre mer om MOT? Ta kontakt med oss her!