Meny
Meny

På tur med Bailey!

Markus Bailey tok seg god tid til å ta selfies og prate med ungdommene. Her ved Dysjaland skole.

Markus Bailey har denne uken sammen med MOT vært på en aldri så liten miniturne.

Den lekne MOT-ambassadøren har gitt av seg selv, kjørt show og inspirert tusenvis av ungdommer som var så heldige å få ambassadørbesøk på sin skole. Han har rett og slett vist dem ekte mot til å leve.

– Bailey har vært helt fenomenal. En showman av rang som virkelig når inn til ungdom på en positiv måte. Han styrker MOTs budskap om det å ha mot til å leve, være seg selv, ha passion og det å tørre og drømme, forteller eventmanager i MOT, Tore Sandnes.

Markus sammen med Unge MOTivatorer og MOT-coacher i Sogndal.

Hadde MOT på skolen

Markus Bailey, som er en norsk programleder, kjent fra Barne-TV og Idol, ble i 2016 MOT-ambassadør. Han hadde selv MOT på skolen.

– MOT er en organisasjon som som under min oppvekst kjempet for at unge skulle ha en fin hverdag med trygghet og gode verdier. Jeg er svært stolt over å være MOT-ambassadør, forteller Bailey.

Selfies

Showmannen Markus fikk elevene til å danse, synge og utfordre seg selv på å vise mot. I tillegg kunne alle stille spørsmål til programlederen. Etterpå tok han seg god til å prate med ungdommene, og de fikk mulighet til å selfie. Bailey kom også med en flott oppfordring til ungdommene.

– Ha det gøy! Men ikke vær en dårlig person. Gjør ting som får deg til å føle deg bra! Vær deg selv og gjør din greie. Ha mot til å leve, oppfordrer han.

Rektor Kjetil tar selfie med Markus og alle elevene.

Noe ekstra

Det var MOT-skolene i Sunndal, Stavanger og Sogndal som var så heldige å få besøk. Det etter å ha deltatt på MOTs årlige Ildsjelsamling, hvor de ble trukket ut som vinnere. Rektor Atle Tanum ved Dysjaland skole i Stavanger, var utrolig fornøyd med besøket.

– Det var gøy å kunne tilby elevene noe ekstra. Det gir en ekstra dimensjon til MOT-besøket, sier rektoren.

Ønsker MOT i hele byen

Han forteller hvor mye verdien MOT betyr for elevene ved Dysjaland, og håper å få MOT spredt til hele byen etterhvert.

– MOT gir gevinst til ungdom i form av verktøy som de kan bruke til viktige spørsmål i livet, og gjøre dem bevisste på å ta sine egne valg.  Vi ønsker intenst å få inn MOT i hele kommunen. Det vil ta tid, men jeg vet at vi kan få det til.

Markus var populær blant samtlige elever på skolen. Her i Sunndal.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging