HISTORISK AVTALE SOM VIL GJØRE EN FORSKJELL

obos 2

OBOS og MOT signerte i dag en historisk avtale. 

OBOS går nå inn som en av MOTs Hovedsamarbeidspartnere, og blir en uvurderlig aktør i MOTs arbeid med å utvikle robuste ungdommer, som inkluderer alle.

– Vi er utrolig stolte over å få inn OBOS som ny Hovedsamarbeidspartner, som ser verdien av å styrke ungdoms robusthet og mot, sier leder for MOT Norge, Marte Wivestad.

Direkte støtte til skolene

Det som er unikt med denne avtalen, er at støtten fra OBOS går direkte til å subsidiere skoler som ønsker å ta inn MOTs program.  Dette gjelder skoler hovedsakelig i hovedstaden, men også i Bergen, Stavanger, Hamar, Tønsberg og Fredrikstad.

Vil bygge folk

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter. Nå ønsker de å bidra til livene mellom husene også – ved å bygge folk, i tillegg til hus.

– Vi ønsker å ta ansvar for gode oppvekstmiljø også innenfor husveggene. Det er tøft å vokse opp i dagens samfunn, hvor det trengs ekstra fokus på gode holdninger. Derfor er MOT viktig, sier konsernsjef i OBOS, Daniel K. Siraj.

Ønsker din bedrift et samarbeid? 

Skoleledere kan ta kontakt

I 22 år har MOT arbeidet med å styrke ungdoms robusthet. MOT er et forsterkningsverktøy for skoler og kommuner i sitt verdiarbeid og arbeidet med nasjonalt pålagte føringer og krav om å arbeide med livsmestring og god psykisk helse. 

– Interesserte skoleledere i de aktuelle områdene kan ta kontakt med oss for et uforpliktende møte for å høre mer om MOTs program, oppfordrer Wivestad. 

KONTAKT OSS HER !

 

Fornøyde samarbeidspartnere: MOT og OBOS er nå hovedsamarbeidspartnere