Meny
Meny

Langrennslag med som MOT-ambassadører

Team Norconsult er nå offisielt et av MOTs ambassadørlag.

Og blir med det tidenes første langrennslag som blir med på MOT-laget. Team Norconsult satser på unge og lovende seniorutøvere innen langrenn, og nå ønsker de å ta et bevisst ansvar som rollemodeller for unge – i og utenfor skisporet.

— Team Norconsult ønsker å bli et ambassadørlag for MOT fordi vi ønsker å være med på å spre MOT sine verdier, som vi synes er veldig viktige. At vi får bli det første ambassadørlaget på langrennsareaen er stort for oss, og vi er stolte over at vi får fronte MOT-logoen fremover. Dette blir bra, sier Ola Kvisle som er sportslig leder og trener for langrennsgjengen i Team Norconsult.

Samarbeidspartnere: MOT har fått sitt første ambassadørlag innen langrenn. Her sportslig leder i Team Norconsult, Ola Kvisle og ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Styrker ungdoms mot

MOT samarbeider i dag med totalt 16 idrettslag fra ulike idretter i hele Norge, deriblant  fra Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien, UCI kontinentallag på sykkel, og nå også i langrenn. MOT er svært glade for at MOT-logoen nå også vil synes i skiløypa.

—  Det er jo utrolig gøy å få med et langrennslag på MOT-laget, og disse gutta er en gjeng med gode verdier som vi gleder oss til å samarbeide med. Gjennom at utøverne bruker MOT-logoen, forsterker vi MOTs effekt på ungdom, slik at vi enda bedre kan nå inn og styrke ungdoms mot – til å leve, bry seg og si nei, forteller ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Team Norconsult: Langrennslaget består av en gjeng med seniorløpere fra primært Asker og Bærum.

MOTs verdier står sterkt

Konsernet Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden, har vært samarbeidspartner med MOT i seks år. Det var selskapet som sikret etableringen av Team Norconsult, og er nå glade for at langrennslaget også ønsker å bidra og fronte MOTs arbeid.

— Norconsult har vært samarbeidspartner med MOT i seks år og vi deler mange av deres verdier og synspunkter som er viktig for oss når vi inngår øvrige samarbeid. MOT’s verdier står sterkt enten man er i arbeidslivet, på skolen eller på langrennsarenaen. Det siste året har vi inngått samarbeid med blant annet NRG og Team Norconsult, og syns det er veldig gøy at disse nå er henholdsvis MOT-skole og MOT-ambassadører, sier Marthe Haugen Stranden, kommunikasjonsrådgiver Norconsult.

Konserndirektør for Norconsults hovedkontor, Bård S. Hernes; trener for Team Norconsult, Ola Kvisle; konserndirektør for Stab i Norconsult, Fride Andrea Hærem. Foto: Norconsult.

 

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.