Langrennslag med som MOT-ambassadører

47016289_265740824088857_9050012433640325120_o

Team Norconsult er nå offisielt et av MOTs ambassadørlag.

Og blir med det tidenes første langrennslag som blir med på MOT-laget. Team Norconsult satser på unge og lovende seniorutøvere innen langrenn, og nå ønsker de å ta et bevisst ansvar som rollemodeller for unge – i og utenfor skisporet.

— Team Norconsult ønsker å bli et ambassadørlag for MOT fordi vi ønsker å være med på å spre MOT sine verdier, som vi synes er veldig viktige. At vi får bli det første ambassadørlaget på langrennsareaen er stort for oss, og vi er stolte over at vi får fronte MOT-logoen fremover. Dette blir bra, sier Ola Kvisle som er sportslig leder og trener for langrennsgjengen i Team Norconsult.

Samarbeidspartnere: MOT har fått sitt første ambassadørlag innen langrenn. Her sportslig leder i Team Norconsult, Ola Kvisle og ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Styrker ungdoms mot

MOT samarbeider i dag med totalt 16 idrettslag fra ulike idretter i hele Norge, deriblant  fra Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien, UCI kontinentallag på sykkel, og nå også i langrenn. MOT er svært glade for at MOT-logoen nå også vil synes i skiløypa.

—  Det er jo utrolig gøy å få med et langrennslag på MOT-laget, og disse gutta er en gjeng med gode verdier som vi gleder oss til å samarbeide med. Gjennom at utøverne bruker MOT-logoen, forsterker vi MOTs effekt på ungdom, slik at vi enda bedre kan nå inn og styrke ungdoms mot – til å leve, bry seg og si nei, forteller ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Team Norconsult: Langrennslaget består av en gjeng med seniorløpere fra primært Asker og Bærum.

MOTs verdier står sterkt

Konsernet Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden, har vært samarbeidspartner med MOT i seks år. Det var selskapet som sikret etableringen av Team Norconsult, og er nå glade for at langrennslaget også ønsker å bidra og fronte MOTs arbeid.

— Norconsult har vært samarbeidspartner med MOT i seks år og vi deler mange av deres verdier og synspunkter som er viktig for oss når vi inngår øvrige samarbeid. MOT’s verdier står sterkt enten man er i arbeidslivet, på skolen eller på langrennsarenaen. Det siste året har vi inngått samarbeid med blant annet NRG og Team Norconsult, og syns det er veldig gøy at disse nå er henholdsvis MOT-skole og MOT-ambassadører, sier Marthe Haugen Stranden, kommunikasjonsrådgiver Norconsult.

Konserndirektør for Norconsults hovedkontor, Bård S. Hernes; trener for Team Norconsult, Ola Kvisle; konserndirektør for Stab i Norconsult, Fride Andrea Hærem. Foto: Norconsult.