20 år med Reitan Convenience

MOT Atle og Kenneth

Har tatt MOT til nye høyder 

Forrige uke gjennomførte Reitan Convenience sitt årlige Riksmøte for alle kjøpmenn i Narvesen, 7-Eleven og Northland. Under Riksmøtet ble det overrakt et symbol på 20 års samarbeid fra grunnlegger i MOT, Atle Vårvik til administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen. 

Hver eneste dag bidrar dere til å skape robuste ungdommer og miljø der alle blir sett og inkludert. Både gjennom den støtten dere gir MOT, men også gjennom den gode kulturen dere har hvor dere møter mennesker hver eneste dag. Tusen, tusen takk!, sa Atle Vårvik fra scenen.

En uvurderlig aktør

Det startet med et partnerskap mellom MOT og Narvesen i 1999, og fortsatte da Narvesen ble en del av Reitan Convenience. Etter 20 år med tett samarbeid står partnerskapet fortsatt sterkt. Reitan Convenience har bidratt med betydelige midler, verdiskaping men også økt kjennskap til MOT gjennom kampanjer og profilering på varer og emballasje. De har altså vært en uvurdelig aktør i MOTs arbeid med å utvikle robuste ungdommer, som inkluderer alle.

– Vi er så utrolig takknemlige for det Reitan Convenience har bidratt med til MOT. De har alene bidratt med over 27 millioner (!!) til MOT gjennom de siste 20 årene. Det har gitt MOT mulighet til å styrke mange tusen ungdommers robusthet, og det har skapt et varmere samfunn, sier ansvarlig for MOTs næringslivspartnere, Regine Oen Hatten.

– Så mange ungdommer som imponerer med sitt MOT

Reitan Convenience er selv stolte over å samarbeide med MOT.

Administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen er stolt av samarbeidet.

Vi er stolte over å kunne samarbeide med MOT og deres viktige innsats i å bygge robust ungdom som har mot til å si nei, mot til å bry seg og mot til å leve! Vi har gjennom samarbeidet opplevd så utrolig mange ungdommer som imponerer med sitt mot og sin robuste holdning, dette inspirerer oss til å ta utfordringer og endringer bedre enn om vi ikke fikk dette påfyllet, forteller administrerende direktør i Reitan  Convenience, Kenneth C. Olsen.

– Bidrar til gode arbeidsmiljø og prestasjoner

Han er også takknemlig over at MOT har vært en verdileverandør og en viktig ressurs i deres egen kulturbygging og lederutvikling.  MOT har nemlig de siste årene bidratt med foredrag til ulike avdelinger og ledergrupper, og vært et fast innslag i Reitan Conveniences talentprogram.

– Mange av våre selgere i butikk er i samme aldersgruppe og livssituasjon som ungdommene i MOT sin målgruppe. Derfor er filosofien og ordvalgene til MOT noe som også bidrar til gode arbeidsmiljøer og prestasjoner i våre butikker – og ikke minst stolte kjøpmenn, sier Olsen.

– Dette er bare starten

Det var en tydelig stolt Kenneth C. Olsen som mottok symbolet på 20 års samarbeid, og ga uttrykk for at dette var et samarbeid som vil fortsette i mange år fremover.

– Tusen takk, MOT. Dette er bare starten!, sa Olsen fra scenen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!