Meny
Meny

20 år med Reitan Convenience

Administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Kenneth C. Olsen og grunnlegger av MOT, Atle Vårvik under Riksmøtet til Reitan Convenience.

Har tatt MOT til nye høyder 

Forrige uke gjennomførte Reitan Convenience sitt årlige Riksmøte for alle kjøpmenn i Narvesen, 7-Eleven og Northland. Under Riksmøtet ble det overrakt et symbol på 20 års samarbeid fra grunnlegger i MOT, Atle Vårvik til administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen. 

Hver eneste dag bidrar dere til å skape robuste ungdommer og miljø der alle blir sett og inkludert. Både gjennom den støtten dere gir MOT, men også gjennom den gode kulturen dere har hvor dere møter mennesker hver eneste dag. Tusen, tusen takk!, sa Atle Vårvik fra scenen.

En uvurderlig aktør

Det startet med et partnerskap mellom MOT og Narvesen i 1999, og fortsatte da Narvesen ble en del av Reitan Convenience. Etter 20 år med tett samarbeid står partnerskapet fortsatt sterkt. Reitan Convenience har bidratt med betydelige midler, verdiskaping men også økt kjennskap til MOT gjennom kampanjer og profilering på varer og emballasje. De har altså vært en uvurdelig aktør i MOTs arbeid med å utvikle robuste ungdommer, som inkluderer alle.

– Vi er så utrolig takknemlige for det Reitan Convenience har bidratt med til MOT. De har alene bidratt med over 27 millioner (!!) til MOT gjennom de siste 20 årene. Det har gitt MOT mulighet til å styrke mange tusen ungdommers robusthet, og det har skapt et varmere samfunn, sier ansvarlig for MOTs næringslivspartnere, Regine Oen Hatten.

– Så mange ungdommer som imponerer med sitt MOT

Reitan Convenience er selv stolte over å samarbeide med MOT.

Administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen er stolt av samarbeidet.

Vi er stolte over å kunne samarbeide med MOT og deres viktige innsats i å bygge robust ungdom som har mot til å si nei, mot til å bry seg og mot til å leve! Vi har gjennom samarbeidet opplevd så utrolig mange ungdommer som imponerer med sitt mot og sin robuste holdning, dette inspirerer oss til å ta utfordringer og endringer bedre enn om vi ikke fikk dette påfyllet, forteller administrerende direktør i Reitan  Convenience, Kenneth C. Olsen.

– Bidrar til gode arbeidsmiljø og prestasjoner

Han er også takknemlig over at MOT har vært en verdileverandør og en viktig ressurs i deres egen kulturbygging og lederutvikling.  MOT har nemlig de siste årene bidratt med foredrag til ulike avdelinger og ledergrupper, og vært et fast innslag i Reitan Conveniences talentprogram.

– Mange av våre selgere i butikk er i samme aldersgruppe og livssituasjon som ungdommene i MOT sin målgruppe. Derfor er filosofien og ordvalgene til MOT noe som også bidrar til gode arbeidsmiljøer og prestasjoner i våre butikker – og ikke minst stolte kjøpmenn, sier Olsen.

– Dette er bare starten

Det var en tydelig stolt Kenneth C. Olsen som mottok symbolet på 20 års samarbeid, og ga uttrykk for at dette var et samarbeid som vil fortsette i mange år fremover.

– Tusen takk, MOT. Dette er bare starten!, sa Olsen fra scenen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.