Meny
Meny

NTG-U Tromsø signerer historisk avtale med MOT

F.v.: Rektor Mariann Jansen, Gudmund Taksdal Kongshavn, Simen Wangberg og Tore Sandnes fra MOT

Tirsdag 13.november signerte Norges Toppidrettsgymnas sin ungdomsskole i Tromsø (NTG-U) en historisk avtale med organisasjonen MOT. Avtalen er den aller første i sitt slag i Tromsø.

Som del av partneravtalen med MOT, skal NTG-U gjennomføre MOTs livsmestringsprogram program «Robust Ungdom 12-16 år». Programmet gjennomføres av spesielt rekrutterte personer som er gode til å nå inn til ungdom. «NTG og MOT sine verdier går som hånd i hanske og jeg gleder meg til samarbeidet», sier rektor Mariann Janson.

Signerte avtale

Avtalen ble signert av Mariann Janson og MOTs regionleder i Nord-Norge, Tore Sandnes. Tilstede var også to av MOTs mange ambassadører, Tromsø IL-spillerne Simen Wangberg og Gudmund Taksdal Kongshavn. TIL er en MOT-klubb og begge spillerne uttrykte glede over at også NTG-U blir det samme. I forbindelse med markeringen snakket de med skolens elever om hvor viktig det er å bry seg og vise respekt for alle. «Alle kan ikke være bestevenner, men vi kan smile og si hei til alle på skolen», sier Simen til en lydhør klasse.

MOT har tre verdier; MOT til å leve. MOT til å bry deg og MOT til å si nei. MOTs regionleder er svært fornøyd med avtalen med NTG-U.

«Ungdommen i Tromsø fortjener å få MOT, sier Tore Sandnes med et stort smil.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging