Meny
Meny

MOT til å glede dagen 2018!

Hvert år den 23. november arrangeres ”MOT til å glede-dagen”. Ungdommer over hele landet har denne dagen alle et felles mål – å glede så mange som mulig.

MOT til å glede dagen handler om å ha MOT til å bry seg og MOT oppfordrer ungdom og voksne over hele landet til å bli med på glededugnad.

Det viktigste stikkordet for ”MOT til å glede-dagen” er: TENK ENKELT! Årets tema på MOT til å glede-dagen er hvor enkelt det er å spre glede ved å vise takknemlighet. Inspirer derfor gjerne ungdom og voksne til å glede andre ved å si takk! Det kan være alt fra å stikke innom rektors kontor med en blomst, besøke gamlehjemmet med boller, lage vafler til gode klassekamerater, gi en ekstra oppmerksomhet til bussjåføren som kjører trygt til skolen hver dag eller si takk til naboen som henter posten når du er borte – ja, her er det bare fantasien som setter grenser.

MOTs visjon er et varmere og tryggere samfunn. Det kan kreve litt MOT å gjøre noe ekstra for å spre litt glede, men glede smitter og verdien til sammen blir veldig stor!

Gled noen du også, vær med på å gjøre dagen til en magisk MOT til å glede-dag!

 

PS. Har du noen bilder fra MOT til å glede-dagen du vil dele med oss?
Send til camilla@mot.no

Arrangementet på Facebook finner du her!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging