Meny
Meny

REITAN CONVENIENCE GIR 305 000,- TIL MOT GJENNOM KAFFEAVTALE

Stian Breivik fra Reitan Convenience overleverte sjekken til Sverre Ræder fra MOT og Ung MOT-leder Edith Allern.

Mer enn bare en kaffeavtale.

KaffePluss er en kaffeavtale som fås hos alle 7-Eleven bensinstasjoner. For hver solgte kopp har Reitan Convenience  de siste to årene gitt 10 kr til MOTs arbeid med å styrke ungdoms robusthet gjennom holdningsskapende program i skolen .

Tirsdag mottok MOT en sjekk på hele 305 000,- takket være salget av KaffePluss-avtaler.

– Vi i Reitan Convenience er kjempestolt og glad for å kunne overrekke denne sjekken til MOT. Vi vet at det dere gjør for ungdom i Norge er viktig, og vi har i lang tid vært med på det og er kjempeglad for at vi har fått bidra slik som vi har gjort, sier administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen. 

Ansvarlig for MOTs næringslivspartnere, Regine Oen Hatten, var både stolt og rørt når MOT mottok sjekken.

– Vi er  så takknemlig og ydmyk for å ha slike samarbeidspartnere som Reitan Convenience som bidrar så utrolig mye til MOT. Dette er kjærkomne midler som virkelig bidrar til vårt arbeid med ungdom. Jeg må også si tusen takk til alle kjøpmenn og selgere som står på hver dag og selger KaffePluss-avtaler. Dette betyr mye for oss, sier ansvarlig for MOTs næringslivspartnere, Regine Oen Hatten.

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging