Meny
Meny

NYTT AMBASSADØRLAG MED MOT

Kaptein på Lyn Fotball Damer, Joanna Aalstad Bækkelund signerer her en samarbeidsavtale med MOT med ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Onsdag denne uken signerte Lyn Fotball Damer en avtale med organisasjonen MOT, og tar dermed et bevisst ansvar som rollemodeller for barn og ungdom.

Lyn Fotball Damer er en fotballklubb fra Oslo som konkurrerer i Toppserien. Klubben tar samfunnsansvar og prioriterer arbeidet med ungdom høyt. Ved å signere en avtale med MOT skal Lyn Fotball Damer nå spille med MOT-logoen på ryggen vise at de har MOT, og samtidig minne på og styrke MOTs budskap.

-Vi er glade for, og stolte av å være et av MOTs ambassadørlag. Vi gleder oss til å kunne videreformidle med MOT de gode verdiene, sier Trine Mollan i Lyn Fotball. 

MOT samarbeider idag med totalt 13 fotballag i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien. MOT er  svært glade for å få enda et damelag som spiller med MOT på ryggen.

– Lyn Damer Fotball er en utrolig flott gjeng med gode verdier som vi gleder oss til å samarbeide med. Gjennom å bruke forbildene på Lyn Fotball Damer til å fronte MOTs budskap forsterker vi MOTs effekt på ungdom, og MOT klarer enda bedre å nå inn og styrke ungdoms mot – til å leve, til å bry seg og til å si nei, sier ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland.

Vi ser frem til et spennende samarbeid!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging