Meny
Meny

Norconsult blir med i tre nye år

Norconsult har vært MOTs Samarbeidspartner siden 2012. Nå går de inn i en ny treårig samarbeidsavtale med MOT.

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. De tilbyr tjenester rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Torsdag denne uken signerte Konserndirektør/EVP Fride Andrea Hærem under en ny samarbeidspartneravtale med MOT.

– «Norconsult er veldig stolte av å fortsette samarbeidet med MOT som nå har blitt godt integrert i selskapet. MOT sine verdier harmonerer veldig godt med vårt eget verdigrunnlag, og det gleder oss ekstra mye at våre andre samarbeidspartnere, NRG og Team Norconsult, også samarbeider med denne flotte organisasjonen.»

Norconsult bruker MOT aktivt som et kulturbyggingsverktøy, og kjører eksempelvis alle sine nyansatte gjennom et MOT-foredrag på deres interne introkurs. Takket være Norconsult kan MOT styrke enda flere ungdommers robusthet, bevissthet og mot gjennom livsmestringsprogram i skolen.

– «Dette er selvsagt stort for oss. Måten Norconsult har valgt å samarbeide med MOT er virkelig inspirerende. De har et stort eierskap til MOT og sprer MOTs filosofi også inn i sine andre sponsorat. Ett godt eksempel er Norges Realfagsgymnas som ble MOT-partner takket være Norconsult», sier ansvarlig for MOTs Næringslivspartnere, Regine Oen Hatten.

Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging