Meny
Meny

ATLE VÅRVIK MED NY BOK

Torsdag 6. september ble Atle Vårviks selvbiografi lansert. Livet og ledelse – En annerledes selvbiografi gir et innblikk i MOT-gründerens liv og hans inspirasjon til å utvikle MOT. 

I forbindelse med utgivelsen av selvbiografien har vi tatt en prat med Atle om boka og hans håp for mottakelsen.

– Livet og ledelse er din selvbiografi. Hva kan leseren forvente seg av denne boka?

Boka er skrevet som en annerledes biografi, med inspirasjonskilder som har vært med på å utvikle meg og MOT. Leseren vil få et innblikk i hvordan mennesker og situasjoner har gjort meg til den jeg er i dag og hvorfor jeg brenner for å styrke ungdoms robusthet og mot.

– Hva er motivasjonen for å skrive en slik bok?

Jeg ønsker å vise min takknemlighet til de som har vært med på å forme meg og MOT. Det er mange som har vært viktige for hvordan jeg har utviklet meg som person og for at MOT har blitt til. Jeg håper mine inspirasjonskilder kan inspirere andre og at boka på denne måten kan hjelpe leseren til å bli bedre i livet og ledelse.

– Hva ønsker du at leseren skal sitte igjen med etter å ha lest boka?

Jeg håper denne boka kan inspirere og bevisstgjøre andre til å leve et bra liv og lede bra. Vi har alle fått utdelt våre egne kort i livet og jeg håper leseren blir inspirert til å spille ut sine kort på best mulig måte i livet og ledelse. Jeg har latt meg inspirere av hvordan mine inspirasjonskilder har spilt ut sine kort og håper andre lar seg inspirere på samme måte.

 

Atle Vårviks selvbiografi kan du få kjøpt i MOT-shop og ved å klikke her.

 

«En annerledes og fantastisk selvbiografi»

– Toppleder i næringslivet

«En annerledes bok om ledelse»

– Pensjonert rektor

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging