Meny
Meny

ÅRETS MOT-PARTNERE

Nedre Eiker kommune, Ulstein Ungdomsskole og Sandnessjøen Videregående stakk av med prisene

Under kveldsshowet på årets Ildsjelsamling ble det delt ut pris for «Årets MOT partner kommune», «Årets MOT-partner videregående» og «Årets MOT-partner ungdomsskole».

Ulstein ungdomsskole er Årets MOT-partner Ungdomsskole

Ulstein ungdomsskole har jobbet jevnt og godt med MOT i mange år, særlig på ungdomsskolen, men også ut mot resten av lokalsamfunnet. De er svært dyktige til å involvere ungdommene, og har et svært godt MOT-team som har jobbet godt og systematisk gjennom mange år. Rektor har løftet MOT-arbeidet og oppnådd gode resultater på kort tid.

Ordfører Knut Erik Engh, Gunhild Verås Grimstad, Torill Vågen Vattøy, Mary-Ann Brandal, Marie Flatin og rektor Leon Romestrand.

Svaret kom raskt da rektor Leon Romestrand fikk spørsmålet på scenen om hvorfor han tror de lykkes på Ulstein ungdomsskole

– Vi har et fantastisk team med MOT-coacher som har arbeidet godt i mange år!

Sandnessjøen Videregående er Årets MOT-partner Videregående

Sandnessjøen Videregående stakk av med prisen for årets MOT-partner videregående. Sandnessjøen har et solid team med MOT-coacher som alltid er der for ungdommene, og MOTs verdier ligger som en ryggmargsrefleks i skolens arbeid. De er fremragende på å planlegge, strukturere og gjennomføre MOT-arbeidet på skolen, og MOT-arbeidet er godt forankret i hele personalgruppa og hos rektor og skoleledelse.

Styremedlem Marit Breivik, Ann-Kristin Strande Tømmervik, Ole Kaspersen, Tor Kenneth Rostad og styremedlem Roger Granheim

– Vi lykkes fordi vi har solid støtte og forankring hos ledelse. Alle vi som jobber med MOT er veldig stolt av arbeidet. Lærere, ungdommer og foreldre drar i samme retning. Så må vi også nevne at vi har fantastiske ungdommer. De flotteste ungdommene i verden bor på Sandnessjøen, sa Tor Kenneth Rostad.

Nedre Eiker kommune er Årets MOT-partner Kommune

Nedre Eiker Kommune har jobbet solid med MOT over mange år og er gode på å synliggjøre MOT og MOTs verdier i lokalsamfunnet. De er dyktige på å involvere ungdommene i MOT-arbeidet, og er fremragende på å rekruttere rett og utdanne dyktige Unge MOTivatorer og Unge MOT-ledere som bidrar stort til lokalsamfunnet.

I Nedre Eiker har de et stort team med rektorer, MOT-coacher og ungdommer. Rektorene er Anne Margrethe Horsrud, Torill Risdal Lund, Grethe Bøe Hauger. MOT-coachene er Anders Bolstad Bergan, Mette Ruud Skogedal, Espen Andresen, Stine Antsonen og Jan Andre Olsen. Marit Hjallen Leknes er MOT-koordinator. Sanne Oskarson, Teodor Dokken, Fredrik Smedberg, Jenny Steinsvik Tollefsen, Eline Martens, Sander Kopstad og Marveh Arvand er ungdommene som er representert.

– Vi lykkes fordi vi er et stort team som drar i samme retning, helt fra kommuneledelse til ledelse på skolen og til alle ungdommene som bidrar. Vi samarbeider på tvers også i forhold til skole og kultur, sier primus motor for MOT-arbeidet, Marit Hjallen Leknes.

MOT gratulerer våre kjære MOT-partnere med velfortjente priser!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.