Meny
Meny

ÅRETS MOT-PARTNERE

Nedre Eiker kommune, Ulstein Ungdomsskole og Sandnessjøen Videregående stakk av med prisene

Under kveldsshowet på årets Ildsjelsamling ble det delt ut pris for «Årets MOT partner kommune», «Årets MOT-partner videregående» og «Årets MOT-partner ungdomsskole».

Ulstein ungdomsskole er Årets MOT-partner Ungdomsskole

Ulstein ungdomsskole har jobbet jevnt og godt med MOT i mange år, særlig på ungdomsskolen, men også ut mot resten av lokalsamfunnet. De er svært dyktige til å involvere ungdommene, og har et svært godt MOT-team som har jobbet godt og systematisk gjennom mange år. Rektor har løftet MOT-arbeidet og oppnådd gode resultater på kort tid.

Ordfører Knut Erik Engh, Gunhild Verås Grimstad, Torill Vågen Vattøy, Mary-Ann Brandal, Marie Flatin og rektor Leon Romestrand.

Svaret kom raskt da rektor Leon Romestrand fikk spørsmålet på scenen om hvorfor han tror de lykkes på Ulstein ungdomsskole

– Vi har et fantastisk team med MOT-coacher som har arbeidet godt i mange år!

Sandnessjøen Videregående er Årets MOT-partner Videregående

Sandnessjøen Videregående stakk av med prisen for årets MOT-partner videregående. Sandnessjøen har et solid team med MOT-coacher som alltid er der for ungdommene, og MOTs verdier ligger som en ryggmargsrefleks i skolens arbeid. De er fremragende på å planlegge, strukturere og gjennomføre MOT-arbeidet på skolen, og MOT-arbeidet er godt forankret i hele personalgruppa og hos rektor og skoleledelse.

Styremedlem Marit Breivik, Ann-Kristin Strande Tømmervik, Ole Kaspersen, Tor Kenneth Rostad og styremedlem Roger Granheim

– Vi lykkes fordi vi har solid støtte og forankring hos ledelse. Alle vi som jobber med MOT er veldig stolt av arbeidet. Lærere, ungdommer og foreldre drar i samme retning. Så må vi også nevne at vi har fantastiske ungdommer. De flotteste ungdommene i verden bor på Sandnessjøen, sa Tor Kenneth Rostad.

Nedre Eiker kommune er Årets MOT-partner Kommune

Nedre Eiker Kommune har jobbet solid med MOT over mange år og er gode på å synliggjøre MOT og MOTs verdier i lokalsamfunnet. De er dyktige på å involvere ungdommene i MOT-arbeidet, og er fremragende på å rekruttere rett og utdanne dyktige Unge MOTivatorer og Unge MOT-ledere som bidrar stort til lokalsamfunnet.

I Nedre Eiker har de et stort team med rektorer, MOT-coacher og ungdommer. Rektorene er Anne Margrethe Horsrud, Torill Risdal Lund, Grethe Bøe Hauger. MOT-coachene er Anders Bolstad Bergan, Mette Ruud Skogedal, Espen Andresen, Stine Antsonen og Jan Andre Olsen. Marit Hjallen Leknes er MOT-koordinator. Sanne Oskarson, Teodor Dokken, Fredrik Smedberg, Jenny Steinsvik Tollefsen, Eline Martens, Sander Kopstad og Marveh Arvand er ungdommene som er representert.

– Vi lykkes fordi vi er et stort team som drar i samme retning, helt fra kommuneledelse til ledelse på skolen og til alle ungdommene som bidrar. Vi samarbeider på tvers også i forhold til skole og kultur, sier primus motor for MOT-arbeidet, Marit Hjallen Leknes.

MOT gratulerer våre kjære MOT-partnere med velfortjente priser!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging