Meny
Meny

OVERLEGEN SEIER TIL MOT-LAGET

MOT laget: Egil Drillo Olsen, Thomas Hayes, Kine Olsen, The Main Level, Markus Bailey, Guro Pedersen, Solveig Guldbransen, Christian Ingebrigtsen, Nico Sereba, Andreas Ygre Wiig, Morten Ramm, Marte Bratberg, Marcus Gunnarsen, Preben Fjell, Roar Strand, Vidar Riseth og Rebecca Moe.

Onsdag 1.august var det igjen duket for den tradisjonelle kjendiskampen på Ekebergsletta under Norway Cup. 

MOT-ambassadører på plass

Denne gangen skulle MOT møte organisasjonen PLAN og alt fra artister, programledere, fotballspillere til andre idrettsutøvere stilte opp for en god sak. Flere MOT-ambassadører var også tilstede, blant annet The Main Level, Thomas Hayes, Andreas Ygre Wiig, Markus Bailey og Christian Ingebrigtsen. Markus Bailey ble valgt som kaptein på MOT-laget og spådde selvsagt seier til MOT i forkant av kampen.

– Det blir blodig og det blir hardt, men vi kommer til å vinne – for vi har de peneste draktene, sa Bailey til MOT.

Kaptein og MOT-ambassadør Markus Bailey

Sulten på revansje

Lagleder Egil Drillo Olsen gjorde en suveren innsats med å sette opp laget, og MOT var dermed klar for kamp. Det var ikke til å legge skjul på at MOT var svært sultne på revansje etter fjorårets 5-3 tap for Erna Solbergs lag.

Lagleder Egil Drillo Olsen og ass. lagleder Thomas Hayes bestemmer lagoppstilling

Og revansje skulle det bli. Ikke lenge etter kampen startet kom første scoring fra Andreas Ygre Wiig, og 10 min. senere kom en ny scoring – denne gangen fra Christian Ingebrigtsen. Til pause ledet MOT 3-0 etter enda en scoring fra Marcus Gunnarsen. Laglederne Trine Skei Grande og Mads Hansen på PLAN skjønte at de måtte ta grep, og ikke lenge ut i andre omgang så Hansen at det ble nødvendig å bytte seg selv inn for at å løfte nivået på laget.

Det så skummelt ut en stund, da både Chris Holsten og Martinus Gunnarsen fikk hver sine scoringer og stillingen var 3-2. Men MOT-laget lot seg ikke vippe av pinnen, og Nico Sereba fra Nico&Vinz scoret to scoringer på rappen på slutten av kampen og det endte med fantastiske 5-2 til MOT-laget!

Fornøyde målscorere etter kamp: Andreas Ygre Wiig og Nico Sereba!

MOT kan dermed si seg meget fornøyd med resultatet av årets kjendiskamp, så gjenstår det å se om det går like bra neste år.

Tusen takk til alle kjendiser som velger å stille opp for MOT, PLAN og Right to Play denne dagen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.