Meny
Meny

OVERLEGEN SEIER TIL MOT-LAGET

MOT laget: Egil Drillo Olsen, Thomas Hayes, Kine Olsen, The Main Level, Markus Bailey, Guro Pedersen, Solveig Guldbransen, Christian Ingebrigtsen, Nico Sereba, Andreas Ygre Wiig, Morten Ramm, Marte Bratberg, Marcus Gunnarsen, Preben Fjell, Roar Strand, Vidar Riseth og Rebecca Moe.

Onsdag 1.august var det igjen duket for den tradisjonelle kjendiskampen på Ekebergsletta under Norway Cup. 

MOT-ambassadører på plass

Denne gangen skulle MOT møte organisasjonen PLAN og alt fra artister, programledere, fotballspillere til andre idrettsutøvere stilte opp for en god sak. Flere MOT-ambassadører var også tilstede, blant annet The Main Level, Thomas Hayes, Andreas Ygre Wiig, Markus Bailey og Christian Ingebrigtsen. Markus Bailey ble valgt som kaptein på MOT-laget og spådde selvsagt seier til MOT i forkant av kampen.

– Det blir blodig og det blir hardt, men vi kommer til å vinne – for vi har de peneste draktene, sa Bailey til MOT.

Kaptein og MOT-ambassadør Markus Bailey

Sulten på revansje

Lagleder Egil Drillo Olsen gjorde en suveren innsats med å sette opp laget, og MOT var dermed klar for kamp. Det var ikke til å legge skjul på at MOT var svært sultne på revansje etter fjorårets 5-3 tap for Erna Solbergs lag.

Lagleder Egil Drillo Olsen og ass. lagleder Thomas Hayes bestemmer lagoppstilling

Og revansje skulle det bli. Ikke lenge etter kampen startet kom første scoring fra Andreas Ygre Wiig, og 10 min. senere kom en ny scoring – denne gangen fra Christian Ingebrigtsen. Til pause ledet MOT 3-0 etter enda en scoring fra Marcus Gunnarsen. Laglederne Trine Skei Grande og Mads Hansen på PLAN skjønte at de måtte ta grep, og ikke lenge ut i andre omgang så Hansen at det ble nødvendig å bytte seg selv inn for at å løfte nivået på laget.

Det så skummelt ut en stund, da både Chris Holsten og Martinus Gunnarsen fikk hver sine scoringer og stillingen var 3-2. Men MOT-laget lot seg ikke vippe av pinnen, og Nico Sereba fra Nico&Vinz scoret to scoringer på rappen på slutten av kampen og det endte med fantastiske 5-2 til MOT-laget!

Fornøyde målscorere etter kamp: Andreas Ygre Wiig og Nico Sereba!

MOT kan dermed si seg meget fornøyd med resultatet av årets kjendiskamp, så gjenstår det å se om det går like bra neste år.

Tusen takk til alle kjendiser som velger å stille opp for MOT, PLAN og Right to Play denne dagen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging