Meny
Meny

NY MOT-AMBASSDØR PÅ MOT-LAGET

Vi er stolt av å kunne presentere vår helt ferske MOT-ambassadør, snowboard-kjører Marcus Kleveland.

Bevisst rollemodell

Marcus Kleveland er en 19 år gammel snowboard-kjører. Tross sin unge alder har han allerede gjort seg svært bemerket og kan blant annet vise til gull i Slopestyle under X-Games i 2017 og i 2018 . Nå har den fremadstormende utøveren signert avtale med MOT om å bli MOT-ambassadør. Ingrid Ness Rolland, ambassadøransvarlig i MOT, er svært glad for å få med Kleveland på MOT-laget.

– Marcus er en fantastisk og ydmyk gutt som kan vise til store idrettsprestasjoner, men har likevel beina godt plantet på jorden. Han når ut bredt og er et viktig forbilde for mange ulike ungdommer, og jeg er veldig glad for å ha med en bevisst rollemodell som Marcus, sier Rolland

Hatt MOT på skolen.

MOT har totalt 18 idrettsutøvere som er ambassadører. Deres viktigste rolle er å forsterke MOT sitt budskap i møte med de rundt 65 000 ungdommene som er inne i MOTs program i Norge. For Marcus var det ingen tvil om at han ville bidra.

– Grunnen til at jeg vil være MOT-ambassadør er fordi jeg vil være med å stå for noe som er bra og viktig, sier Kleveland

Marcus har hatt MOTs program på ungdomsskolen i Dombås, og har dermed førstehånds erfaring med MOT fra klasserommet. Han trekker frem at MOT handler for han om det å ha troen på seg selv.

– MOT for meg er det å ta egne avgjørelser. Ikke la andre få deg til å tro at noe er bedre. Du vet selv hva som er bra!

En mann for fremtiden

På MOTs helt ferske plakater som sendes ut til MOTs skoler, er blant annet Kleveland plukket som en av de MOT ønsker å fronte. Ambassadøransvarlig Rolland gleder seg til å se mer av Marcus, og tror han er en mann for fremtiden.

– Med Marcus styrker vi MOT-laget. Han er ung og lovende og jeg er sikker på vi kommer til å ha mye glede av han i mange år fremover, sier Rolland.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging