Meny
Meny

– VI VIL GI TILBAKE TIL MOT

Norway Cup er godt i gang allerede, og som vanlig er det ungdommer fra hele landet som stiller opp frivillig for at MOT-standen skal være et trygt sted å komme innom. Vi har tatt en prat med noen av dem!

Første gang på Norway Cup

Hanne Vik, Nora Marie Nilsen , Lilli Lundby og Anders Brungot Sandvik er med MOT på Norway Cup for første gang, og er veldig glad for å kunne bidra. De to førstnevnte er jenter fra Øygarden som kjenner godt til MOT fra før av gjennom at de har hatt MOTs program på Øygarden Ungdomsskole. Nå vil de gi tilbake.

Hva er det som gjør at dere vil bidra i MOT-teltet under Norway Cup?

– MOT er viktig for meg og det har alltid vært en stor del av meg. Dessuten er det utrolig sosialt og hyggelig, og vi treffer mange fantastiske mennesker, sier Hanne.

– Så er det veldig hyggelig å kunne gi tilbake til noe som har vært så viktig for oss, legger Nora til.

Hanne Vik og Nora Marie Nilsen fra Øygarden

– Alle skal bli sett

I MOT-teltet på Norway Cup er det mange aktiviteter. MOT samler inn drømmer, forbilder, inkluderingstips, det er lykkehjul, ansiktsmaling, Indo Board og mange konkurranser. Da er det ekstra godt å ha engasjerte ungdommer som tar godt imot alle som kommer innom.

– Det viktigste er å snakke med alle de som kommer innom. Høre hvilke kamper de skal spille, om de har en bra dag – bare noe enkelt. Alle skal bli sett, sier Hanne.

– Men ser du noen som ekstra sjenerte er det viktig at du tar initiativ og sier hei til dem, sier Nora.

Lilli Lundby fra Elverum

Sprer MOTs budskap

En annen jente som bidrar til at alle føler seg velkommen er Lilli fra Elverum. MOT har vært viktig for henne, og hennes største motivasjon for å være på Norway Cup er å kunne spre MOTs budskap til enda flere.

– MOT har gjort meg mer trygg på meg selv, i tillegg til at jeg har lært å være enda mer åpen når jeg møter mennesker. Man vet aldri hva andre har i bagasjen, så man skal ikke dømme. Her på Norway Cup er det masse ungdommer og da har jeg muligheten til å vise enda flere hva MOT er, og det synes jeg er fantastisk!

Anders Brungot Sandvik

Anders Brungot Sandvik gjorde to fluer i en smekk, og lot ikke sjansen til å stå på MOT-stand gå fra seg da søsteren skulle spille under årets Norway Cup. Anders er fra Skodje, og når vi spør han hva det beste med å stå på MOT-stand er, så kommer svaret raskt:

– De hyggelige menneskene vi møter og all positiviteten. Smiler du, så får du som regel et smil tilbake. Og det synes jeg er ganske hyggelig, sier han.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging