Meny
Meny

Drangedal 10-årige skole er ny MOT-partner!

Rektor Stein Heldal Hugstmyr og Randi T. Hella signerer avtale med MOT.

I forrige uke signerte Drangedal 10-årige skole en treårsavtale med MOT.

Skolen ligger i Drangedal kommune i Telemark fylke. Ved å signere partneravtale med MOT, skal ungdomsskolen nå kjøre MOTs holdningsskapende program Robust Ungdom 12-16 på sin skole. Rektor på Drangedal 10-årige skole , Stein Heldal Hugstmyr, gleder seg til å jobbe systematisk med MOTs program.

– Trivsel i skolen gir grunnlag for læring. Nå skal vi jobbe systematisk med programmet til MOT. Han sier også at mange ungdommer på ungdomstrinnet er utenfor et organisert fritidstilbud og at skolen derfor er arenaen for mestring og sosialt samvær.

MOT som et viktig verktøy

Regionleder i MOT, Randi T. Hella, er veldig glad for at Drangedal velger å bruke MOT som verktøy. Hun skrøt også veldig av de nye MOT-coachene som skal møte ungdom i klasserommet og gjennomføre MOTs program.

–  Jeg er så glad for at Drangedal satser på å utvikle robuste ungdommer, og bruker MOT som et viktig verktøy for å arbeide med livsmestring og psykisk helse. Det er fantastisk at de allerede har plukket ut flere dyktige MOT-coacher, så nå gleder jeg meg til at de kommer i gang, sier Hella.

Inger Agnete Reppen Vrålstad, Stine Dalen og Hildegunn Lassemo blir nye MOT-coacher på Drangedal 10-årige skole.

Velkommen på MOT-laget! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging