Meny
Meny

Krødsherad kommune har blitt MOT-partner

Varaordfører i Krødsherad kommune, Linda Aaskjær og regionleder i MOT, Monica Gravdal.

Tirsdag i forrige uke signerte Krødsherad kommune avtale med MOT

Kommunen ligger i Buskreud fylke, og nabokommunene Sigdal og Modum har vært MOT-partnere i en årrekke.

Ved å signere partneravtale med MOT, skal ungdomsskolen i kommunen, Krøderen skole, nå kjøre MOTs holdningsskapende program Robust Ungdom 12-16 på sin skole. Rektor for skolen, Odd Henning Bentsen, var en av de som signerte avtalen og ser frem til å arbeide med MOT:

– Jeg gleder meg til å sette enda mer fokus på å se hver enkelt elev og jobbe enda mer bevisst med livsmestring, sier Bentsen.

Gunn Anita Gjøvik (t.v.) og Monica Gravdal fra MOT var med da rektor Odd Henning Bentsen fra Krøderen skole signerte avtale med MOT.

– Jeg er glad og stolt

Også kommunen gleder seg til å samarbeide med MOT, og å forsterke trykket på å utvikle robust ungdom, som inkluderer alle. Varaordfører Linda Aaskjær var den som skrev under avtalen med MOT på vegne av kommunen. Regionleder Monica Gravdal legger ikke skjul på at hun er svært fornøyd med å få Krødsherad på MOT-laget:

–  Jeg er glad og stolt over at Krødsherad kommune ønsker å bruke MOT som et viktig verktøy for sitt forebyggende arbeid. Det er fantastisk at de allerede har plukket ut en MOT-coach, så nå gleder jeg meg til at de kommer i gang med MOTs program «Robust Ungdom» til høsten.

 

Velkommen på MOT-laget, Krødsherad! Vi gleder oss til fortsettelsen!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging