Meny
Meny

SPENNENDE MØTE MED FOLKEHELSEMINISTER ÅSE MICHAELSEN

F.v.: Leder for MOT Norge, Marte Wivestad, Emma Strøm, Folkehelseminister Åse Michaelsen, Sigrid Setsaas og styreleder i MOT, Rune Bratseth.

MOT har tråkket opp en sti til det som nå bør bli viktige nasjonale oppgaver.

I går kom vår nye Folkehelseminister Åse Michaelsen til Trondheim og Charlottenlund ungdomsskole for å oppleve hva MOT virkelig gjør. Ungdommene Sigrid og Emma fortalte om hvordan MOT styrket klassemiljøet og gjorde dem mer robust, mens styreleder Rune Bratseth forklarte enkelt hvorfor han fortsatt var i MOT etter 21 år – «fordi MOT forandrer liv.» Leder for MOT Norge, Marte Snorroeggen Wivestad tydeliggjorde hvor avgjørende det er med statlig støtte- og ikke minst legitimitet fra fagmiljøene.

Michaelsen bekreftet at MOTs program i skolen er et viktig, og godt verktøy for livsmestring og god psykisk helse. Folkehelseministeren fikk et godt og helhetlig bilde av MOTs arbeid, og ble imponert over systematikken, strukturen og den kontinuiteten MOT har vist gjennom mange år.

MOT var i møtet veldig tydelig på et av våre mål: «Vi vil komme med i den neste folkehelsemeldingen som en strategi for livsmestring og god psykisk helse.»

Vi vinket farvel til en engasjert og fremoverlent folkehelseminister i MOT t-skjorte. Tusen takk for besøket, Åse Michaelsen! Vi ser frem til videre dialog.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging