Meny
Meny

NTG-U BÆRUM BLIR MOT-PARTNER

NTG-U Bærum signerte fredag partneravtale med MOT. F.v.: Rektor på NTB-U Bærum, John-Inge Strømsnes, og MOTs regionleder, Stein Bratseth.

Fredag 02. januar signerte privatskolen NTG-U Bærum partneravtale med MOT.

Ser frem til å bli en MOT-skole

NTG står for Norges Toppidrettsgymnas, og er en skole for ungdom som ønsker å kombinere toppidrettssatsing og opplæring. Skolen i Bærum består av både en ungdomsskole og en videregående skole, men i første omgang er det ungdomsskolen som skriver partneravtale med MOT.

Ved å signere partneravtale med MOT, skal NTG-U nå kjøre MOTs livsmestringsprogram Robust Ungdom 12-16 på sin skole. Rektor for ungdomsskolen, John-Inge Strømsnes, ser frem til at NTG-U Bærum skal bli en MOT-partner.

– Jeg er svært glad for å inngå et samarbeid med MOT, og nå gleder vi oss til å komme i gang, sier Strømsnes.

Håper på samarbeid med flere NTG-skoler i fremtiden

MOTs regionleder for Oslo og Akershus, Stein Bratseth er fornøyd med å få med NTG-U Bærum på MOT-laget og håper at dette samarbeidet kan bære frukter i fremtiden.

–  Jeg synes det er så bra at NTG-U Bærum ønsker å bruke MOT som et viktig verktøy for sitt forebyggende arbeid, og for å arbeide med opplæringslovens §9a. Vi ser virkelig frem til dette samarbeidet og håper at det bidrar til at vi får med oss flere av landets NTG skoler i fremtiden, sier Bratseth.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging