Meny
Meny

– Jeg tror MOT kan skape en revolusjon

F.v.: MOTs grunnlegger, Atle Vårvik, leder for MOT Norge, Marte Wivestad, Sigrid Moum og styreleder i MOT, Rune Bratseth.

Sigrid Moum starter i MOT første januar og skal bidra til å løfte MOT til nye høyder. 

– En bastion for myndighetene

Sigrid Moum, som flere kjenner best gjennom arbeidet med «Livsglede for Eldre», starter i MOT for å bidra til at enda flere ungdommer får ta del i MOTs helhetlige livsmestringskonsept.  Moum har erfaring med å jobbe for et varmere og tryggere samfunn, og har jobbet med både eldre, barnehager, skoler og idrettslag. Nå gleder hun seg til en ny og spennende hverdag i MOT.

– Jeg gleder meg veldig til å få bli med i en gjeng med et så vanvittig engasjement som vil og har klart å gjøre en forskjell i samfunnet over to tiår.  Jeg gleder meg til å kommunisere til flere hva MOT egentlig gjør, og bidra til at MOT blir et viktig verktøy og en ‘bastion’ for myndighetene i deres livsmestring- og holdningsarbeid, sier Moum

Selv tror Moum at et av hennes viktigste bidrag inn i organisasjonen blir å koble MOTs arbeid enda mer opp mot folkehelsesatsing og helsefremming. Hun tror også det blir viktig å sette MOT inn i en faglig sammenheng slik at departement, direktorat og kommune-Norge ser på MOT som et verktøy for å klare å løse de utfordringene samfunnet står ovenfor.

– Jeg har stor tro på at MOT som en ideell stiftelse og sosial entreprenør med sitt helhetlige livsmestringskonsept kan løse store samfunnsutfordringer. Jeg tror MOT kan sitte i førersetet på å skape en revolusjon på dette området, sier Moum.

Utrolig glad for å ha med Sigrid

Leder for MOT Norge, Marte Wivestad, legger ikke skjul på at hun er både stolt og glad for å ha fått med Sigrid på MOT-laget, og tror hun kommer til å bli veldig viktig for MOT fremover.

– Vi er utrolig glad for at Sigrid valgte å bli med på MOT-laget. Hun har vært en viktig drivkraft i den ideelle organisasjonen Livsglede for Eldre, og vi håper å dra nytte av den samme drivkraften for å løfte MOT slik at enda flere forstår viktigheten av MOTs arbeid. Vi tror den beste måten vi kan skape et samfunn med mennesker med god livsmestring, er å utvikle robust ungdom som inkluderer alle, sier Wivestad.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.