Meny
Meny

MOT inngår samarbeid med Domino’s Pizza

Regine Oen Hatten fra MOT avbildet sammen med Frank Otterbeck fra Domino's Pizza Norge.

En ny næringslivspartner på MOT-laget!

Det ble en stor dag for MOT på tirsdag da organisasjonen fikk en helt ny næringslivspartner på MOT-laget, nemlig Domino’s Pizza Norge. Domino’s Pizza er en av verdens største pizzakjeder, og etablerte seg i Norge i 2014. Målet er å bli nummer en i Norge.

Domino’s Pizza er virkelig en ungdommelig næringslivspartner som vi gleder oss til å samarbeide med. Deres iver etter å komme i gang med samarbeidet er virkelig inspirerende. Midlene fra Domino’s Pizza gjør at vi kan utvikle enda flere robuste ungdommer, som inkluderer alle – og det betyr utrolig mye for oss, sier ansvarlig for MOTs næringslivspartnere, Regine Oen Hatten.

– Speiler Domino’s verdier internt og eksternt

Head of Marketing i Domino’s Pizza Norge, Frank Otterbeck, la ikke skjul på at de var både glad og stolt over å inngå et samarbeid med MOT.

Domino’s Pizza Norge er herved stolt projektsponsor for MOT de kommende årene. MOT utvikler robust ungdom, som inkluderer alle. De styrker ungdoms bevissthet og mot – til å leve, til å bry seg og til å si nei. Dette speiler Domino’s verdier både internt og eksternt. Vi gleder oss til et fantastisk samarbeid og aktiviteter for årene som kommer. Det gledes, sier Otterbeck.

MOT ser frem til et nytt og spennende samarbeid!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging