Meny
Meny

– For en innsats!

Unge MOTivatorer fra Sande deler ut pepperkaker. Foto: Lena Malnes

MOT til å glede-dagen ble en stor suksess, i år igjen. 

– Vanvittig imponert

23. November var det igjen tid for årets varmeste dag, nemlig MOT til å glede-dagen. Over hele Norges land gledet ungdommer og voksne andre med enkle midler. Leder for MOT Norge, Marte Wivestad, er utrolig imponert:

Jeg er så vanvittig imponert over den innsatsen som legges ned av våre MOT-partnere i anledning MOT til å glede-dagen. Ungdommer over hele landet har virkelig stått på for å glede sine lokalsamfunn, og det er klart det har en stor effekt når de viser MOT til å bry seg. Jeg blir helt rørt over det eierskapet ungdommene har til MOT, sier Wivestad.

Boller, show, pepperkaker og klemmer

Innsats og kreativitet har det ikke stått på under årets MOT til å glede-dag. På Hitra hadde ungdommene bakt 200 boller og hadde kosestund med Kahoot på skolen, i Sauda hadde de utkledningskonkurranse til stor glede for både ungdom og voksne og på Knarvik ungdomsskole hadde de sitt helt eget MOT til å glede-show. Over hele landet ble det delt ut klemmer, pepperkaker smil og gode ord til stor glede for mange lokalsamfunn.

Marte Wivestad har et godt råd til de som er trist over at MOT til å glede-dagen allerede er overstått.

MOT til å glede-dagen er kanskje over, men ikke glem at du kan glede noen hver eneste dag. Denne dagen er bare et virkemiddel for å minne hverandre på at vi må vise MOT til å bry oss om andre – hele året, sier Wivestad.

Bildedryss

Her kan man nyte et lite bildedryss fra dagen:

 

Har du bilder fra dagen? Send gjerne til regine@mot.no

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging