Meny
Meny

VESLEMØY ER ÅRETS MOT-COACH

Veslemøy Ervik blir overrasket da hun mottar prisen "Årets MOT-coach. Sammen med utdelerne Johann Olav Koss og Marte Wivestad.

Veslemøy Ervik fra Vanylven er årets vinner av den prestisjetunge prisen. 

Under kveldsshowet på årets Ildsjelsamling ble Veslemøy Ervik tildelt den gjeveste prisen av dem alle: årets MOT-coach. MOT-coachene er de som gjennomfører MOTs program «Robust ungdom» i klasserommet. Veslemøy Ervik har vært MOT-coach helt siden 2011, og torsdag kveld fikk hun sin fortjente hedring, til stor applaus fra salen. Det var ingen tvil om at prisvinneren var både rørt og takknemlig.

– Først og fremst må jeg si at dette var utrolig uventet. Det viktigste når du er MOT-coach er at du ser alle. Vanylven er et lite lokalsamfunn, og der er det ekstra viktig at man også ser ungdommen etter skolen. Husk det folkens, du kan ikke bare glemme dem når skolen er slutt. Du må ha ungdommene i hjertet ditt 24/7, sier Ervik.

Begrunnelse for tildelingen

Begrunnelsen for tildelingen er basert på Veslemøy sin fantastiske innsats over mange år. De utrolige tilbakemeldingene hun får fra ungdom gjennom MOT-undersøkelsen veier også tungt i vurderingen. Leder for MOT Norge skryter over Ervik og hennes store passion for ungdom.

– Veslemøy er uten tvil et kraftsentrum for MOT i Vanylven. Hun har vært MOT-coach og MOT-koordinator i Vanylven siden 2011, og er eneste MOT-coach på begge skolene der: Åheim skule og Myklebust skule. Begge skolene ligger høyt over landsgjennomsnittet på MOT-undersøkelsen, så det er ingen tvil om at Veslemøy når inn. Alle ungdom som har MOT i Vanylven, har et forhold til Veslemøy og vi vet hun når inn til ungdoms hjerter, sier Wivestad.

«Tante Veslemøy»

I forkant av samlingen hadde MOT satt sammen en liten videosnutt til Veslemøy, hvor ungdom hun har hatt i MOTs program sier hva hun har betydd for henne. Se den rørende videoen her:

MOT ønsker å gratulere Veslemøy med velfortjent pris!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging