Meny
Meny

Styreleder Rune Bratseth på foredragsturné for MOT

F.v.: Rune Bratseth, personalsjef Nina Dalløkken, MOT-koordinator Mari Skogstad Østgård, MOT-rektor Britt Svendsen og rådmann Arne Svendsen.

Gjennom tilleggsprogrammet «Kommunen som samfunnsbygger», har flere MOT-partnere fått besøk av styreleder Rune Bratseth. 

Kommunen som samfunnsbygger

Kommunen som samfunnsbygger er ett av MOTs tilleggsprogram som gir enda større forankring og eierskap til MOT i kommunen gjennom å spre MOTs filosofi. MOT-partnerne som velger å gå for tilleggsprogrammet får dette året tilbud om foredrag med styreleder Rune Bratseth, noe flere MOT-partnere har benyttet seg av allerede – blant annet Nedre Eiker, Ringebu, Nord-Fron, Vågå, Orkdal og Frøya.

Rune Bratseth til Os Kommune

En annen kommune som har valgt å gå for tilleggsprogrammet er Os kommune i Hedmark. Torsdag denne uken var det derfor Os sin tur til å få besøk av MOTs styreleder og tidligere landslagskaptein, Rune Bratseth. Bratseth har lang erfaring som leder, og var blant annet sportsdirektør i Rosenborg fra 1995 – 2007. Temaet for foredraget var verdibasert samfunnsbygging, og Rune mente det var god energi i møtet.

– I foredraget deler jeg egne erfaringer fra mine år som leder. Det handler mye om bevisstgjøring, og jeg håper at man gjennom foredraget blir mer bevisst i rollen som leder. Lederne i kommunen får refleksjoner og tanker som de kan ta med videre i sin hverdag. Jeg opplevde en god stemning og energi i møtet, sier Bratseth.

– Dette er en filosofi man kan løfte enda mer i kommunen

På foredraget deltok kommunens ledergruppe, og det var flere som var begeistret. Rådmann Arne Svendsen likte at Bratseth gikk rett på sak, og mente det var lett å kjenne seg igjen i det som ble pratet om. Personalansvarlig Nina Dalløkken syntes også at foredraget var veldig inspirerende:

– Jeg liker godt tankene til Rune rundt det å bygge lag. Det at man har et felles mål og at man ikke blir god alene. Dette er en filosofi man kan løfte enda mer i kommunen, sier Dalløkken.

I løpet av høsten skal Rune Bratseth besøke  Surnadal, Kristiansund, Ulstein, Bokn, Sauda, Lyngdal, Lillesand og Gjerstad. Det er bare å glede seg, skal vi tro gjengen fra Os!

 

Interessert i å høre mer om tilleggsprogrammet «Kommunen som samfunnsbygger» ? Ta kontakt med mot@mot.no. 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging