Meny
Meny

LIVESTREAMING FRA ÅRETS ILDSJELSAMLING

Følg kveldsshowet på årets Ildsjelsamling her!

Vår årlige inspirasjonssamling for MOTs ildsjeler er i gang. Med rekordpåmelding er det duket for en fantastisk samling. MOTs Ildsjelsamling skal igjen bli en magisk opplevelse, og du kan ta del i den!

Det vil være livestream fra et av samlingens mange høydepunkt – kveldsshowet, hvor du får med deg musikalske opplevelser, MOT-ambassadører på scenen, og ikke minst kåring av årets MOT-partnere og årets MOT-coach. Fra torsdag 7/9 er linken under tilgjengelig fra 21:40.

Følg kveldsshowet live fra torsdag 7/9 klokken 21:40 HER!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging