Meny
Meny

ÅRETS MOT-PARTNERE

Sogndal kommune, Oppdal videregående og Nordlandet ungdomsskole stakk av med prisene. 

Under kveldsshowet på årets Ildsjelsamling ble det delt ut pris for «Årets MOT partner kommune», «Årets MOT-partner videregående» og «Årets MOT-partner ungdomsskole».

Sogndal er årets MOT-partner Kommune

Sogndal har arbeidet med MOT siden 2001, og har jobbet jevnt og målbevisst over flere år. De har stort eierskap til MOT i toppledelsen i kommunen, og fremragende MOT-coacher som når inn til ungdom. MOT er sterkt forankret i hele lokalsamfunnet. Et godt eksempel på dette er deres egen Ung MOT-leder spalte i Sogn Avis, og ikke minst det tette samarbeidet med ambassadørlaget Sogndal Fotball. Men det er den fantastiske tilbakemeldingene som kommer fra ungdommene i Sogndal gjennom MOT-undersøkelsen som veier tyngst i vurderingen.

Sogndal kommune var godt representert på Årets Ildsjelsamling!

Svaret kom raskt da MOT-koordinator Anne Marthe fikk spørsmålet på scenen om hvorfor hun tror de lykkes i Sogndal:

– Vi jobber systematisk, og vi er god på å gjøre hverandre gode!

Oppdal Videregående er årets MOT-partner Videregående

Oppdal Videregående stikker av med prisen for årets MOT-partner videregående. På skolen har de et eget MOT-rom og MOT-coacher som treffer hjertet til ungdom og klarer å gjøre MOT kult! De får utrolig mange gode tilbakemeldinger fra ungdom, som selvsagt veier tungt når «Årets MOT-partner Videregående» skulle kåres. Tilbakemeldingene fra ungdom gjennom MOT-undersøkelsen sier blant annet at ungdom blir mer trygge på hverandre og seg selv, og at de ønsker mye mer MOT.

Oppdal Videregående mottar pris

Når rektor Torkild Svorkmo-Lundberg får spørsmålet på scenen om hva som gjør at de får de utrolige tilbakemeldingene er svaret enkelt:

– Se på de her da, sier han og peker på MOT-coachene, Torkel Kant og Teodor Hagen.

Nordlandet Ungdomsskole er årets MOT-partner Ungdomsskole

Norlandet Ungdomsskole i Kristiansund går til topps i kategorien «Årets MOT-partner ungdomsskole». Ungdomsskolen har strålende resultat på MOT-undersøkelsen over mange år på rad. Med rutinerte og trofaste MOT-coacher har de skapt kontinuitet i det forebyggende arbeidet som MOT er. Det fantastiske arbeidet som har blitt gjort på denne skolen, har også skapt ringvirkninger for resten av lokalsamfunnet.

Nordlandet Ungdomsskole fra Kristiansund.

– Vi har vært viktige bidragsytere for at MOT nå er på alle tre ungdomsskolene i Kristiansund, sier stolt rektor, Willy Tangen

 

MOT gratulerer våre kjære MOT-partnere med velfortjente priser!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging