Meny
Meny

– Vi vant stemningen!

Også i år ble verdikampen en stor suksess på Ekebergsletta. Stemningen var fantastisk til tross for at MOT/Right To Play-laget tapte 5-3 for Statsminister Erna Solbergs Global Goals-lag. 

MOT og Right To Play

Finalebanen på Ekebergsletta var idag fylt til randen av konkurranseklare artister, skuespillere, politikere, komikere og idrettsutøvere som stilte opp for å spille fotballkamp for en god sak. Med finansminister Siv Jensen som lagleder for MOT/Right To Play-laget, og Statsminister Erna Solberg som lagleder for Global Goals-laget, var det duket for et stjernespekket oppgjør. Kommunikasjonsansvarlig i MOT, Regine Oen Hatten, roser profilene som stiller opp.

– Det er helt fantastisk at så mange MOT-ambassadører og kjente profiler velger å stille opp. Dette er en viktig kamp for oss fordi vi får sette fokus på MOT og ikke minst vårt oppdrag, nemlig å utvikle robuste ungdommer, som inkluderer alle, sier Hatten.

Lagleder finansminister Siv Jensen og assisterende lagleder, Birgit Skarstein.

På MOT/Right To Play-laget spilte blant annet MOT-ambassadørene Thomas Hayes, Nils Ingar Aadne, Pål Anders Ullevålsæter, Christian Ingebrigtsen, Markus Bailey, Stian Sivertzen og Andrine Hegerberg. I tillegg hadde MOT-ambassadør Birgit Skarstein rollen som assisterende lagleder. MOT var svært fornøyd med å dele lag med organisasjonen Right to Play.

– Det er utrolig bra at vi i år kunne dele lag med en annen organisasjon vi har stor respekt for, og som gjør en utrolig viktig jobb. Det er flott når vi kan løfte hverandre frem på denne måten, sier Hatten.

– Viktig for meg å stille opp

God stemning med peptalk i pausen.

Til tross for at organisasjonene MOT og Right To Play hadde slått seg sammen, klarte de ikke å slå statsminister Erna Solbergs Global Goals-lag. Til pause lå MOT/RTP-laget under 3-0 etter en dårlig første omgang, men etter peptalk fra laglederne Siv Jensen og Birgit Skarstein var det som om laget hadde fått ny giv i andre omgang. Laget kom sterkt tilbake og scoret hele tre mål i andre omgang. MOT-ambassadør, Christian Ingebrigtsen som scoret to av MOT/RTP-lagets tre mål, var fornøyd med egen innsats.

– Det var godt for selvtilliten å score to mål etter en så dårlig første omgang, sier Ingebrigtsen.

Tomålscorer og MOT-ambassadør, Christian Ingebrigtsen

Ingebrigtsen la heller ikke skjul på at dette var en viktig kamp for han å stille opp for:

– For det første er det moro, og for det andre er det veldig viktig for meg.  Jeg har vært MOT-ambassadør siden 2003, og dette er en organisasjon jeg brenner for. Dette er en utrolig fin arena hvor mange flotte mennesker samles for å sette fokus på et viktig budskap.

– MOT vant stemningen, hjertet og publikum!

Dessverre endte kampen 5-3 til Global Goals-laget. MOT-ambassadør Markus Bailey, som engasjerte publikum og skapte mye liv under hele kampen, mente likevel at MOT vant stemningen:

– MOT-laget vant kanskje ikke selve kampen, men vi vant stemningen, hjertet og publikum! Det er det aller viktigste.

MOT-ambassadørene Thomas Hayes, Markus Bailey og Nils Ingar Aadne med ungdommene som jobber frivillig for MOT under Norway Cup.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.