Meny
Meny

MOT er klar for Norway Cup

Jublende glade spillere for MOT-laget feirer seieren i kjendiskampen sammen med ungdommene på MOT-standen i 2016. (Foto: Mohammed Sarmadawy)

MOT er i år igjen klar for ny magisk Norway Cup-uke, og ønsker unge og voksne velkommen innom årets MOT-stand.

MOT-stand hele uken

29. juli er det igjen klart for Norway Cup, og MOT har som vanlig MOT-stand gjennom hele uken. På MOT-standen stiller ungdom fra hele landet opp frivillig for å spre glede, møte andre ungdommer, lage aktiviteter og bidra til at MOT-teltet blir et trygt sted å komme innom. Kommunikasjonsansvarlig i MOT, Regine Oen Hatten, oppfordrer alle som skal på Norway Cup til å komme innom standen:

– Jeg håper mange velger å ta turen innom MOT-standen, både unge og voksne. De frivillige ungdommene vi har med oss er helt fantastiske, og skaper en utrolig positiv stemning i teltet. De er helt rå, sier Oen Hatten.

Verdikamp onsdag 2.august

En annen viktig arena for MOT under Norway Cup, er verdikampen som arrangeres hvert år hvor kjente profiler stiller opp for å spille fotballkamp for å sette fokus på gode verdier. MOT er en av organisasjonene som frontes under denne kampen, sammen med blant annet organisasjonen Right to Play. Tidligere år har flere MOT-ambassadører vært å se på verdikampen, og Oen Hatten lover at det blir det også i år:

– Flere av våre MOT-ambassadører stiller opp på denne kampen for å spille for MOT. Det er vi utrolig glade og stolte over. Dette er en utrolig fin arena for oss å vise frem MOT-logoen og MOTs verdier – mot til å leve, mot til å bry seg og mot til å si nei. Så blir det spennende å se om MOT-laget stikker av med seieren i år også!

Kampen spilles på finalebanen onsdag 2. august kl. 12:00.

Lurer du på hvor MOT-standen er?

MOT-standen vil i år ha plassering mellom bane 5 og 6. Fullstendig banekart ser man under:

– Velkommen innom!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging