Meny
Meny

Tacokveld med The Main Level

Therese fikk møte sitt favorittband. F.v: Alexander Instøy, Eric Tryland, Therese Andersen og Sander Helmers-Olsen.

Therese fra Ravnanger skrev drømmesøknad til MOT og fikk møte sitt favorittband, The Main Level. 

– Utrolig stas å bli spurt

For mange virker det urealistisk at ens favorittband kommer på døren for å ha tacokveld sammen med deg. Dette ble likevel realiteten for Therese Andersen, da MOT bestemte seg for å oppfylle hennes drømmesøknad.

Alle niendeklassinger som går på en MOT-skole kan gjennom MOTs program «Robust ungdom» nemlig søke om å få oppfylt sin drøm. I Therese sin søknad sto det at hun ønsket å møte sitt favorittband, The Main Level. The Main Level er MOT-ambassadører og nølte ikke med å stille opp på drømmeoppfyllelse:

– Vi synes det var utrolig stas å bli spurt om å være med på gjennomføring av drømmedag sammen med MOT. Utrolig spennende og moro opplevelse som bare bekrefter at det å være ambassadører for MOT er viktig for oss, sier The Main Level.

Overrasket av favorittbandet

Fredag i forrige uke reiste derfor The Main Level og MOT hjem til Therese, og overrasket henne med at de skulle lage taco sammen. Det ble en hyggelig stund der The Main Level spiste middag med hele familien til Therese. Etter maten fikk Therese bli med til deres studio (Tune Park Studio) og fikk både omvisning og en minikonsert med gutta. Therese legger ikke skjul på at dette var en fantastisk dag:

– Jeg ble helt satt ut når jeg åpnet døren og når jeg så de. Det var den beste dagen jeg kunne ha drømt om. Jeg var kjempehappy og hadde puls på 110 når dagen var ferdig. Jeg fikk oppleve noe helt unikt, som jeg setter stor pris på, sier Therese.

The Main Level

De populære guttene i The Main Level fra Bergen har fått fans over hele verden etter at de bestemte seg for å satse på musikken. Bandet består av Sander, Alex og Eric og de har vært MOT-ambassadører siden 2015.

– Vi ønsker å være ambassadører for MOT for å kunne bidra til et godt ungdomsmiljø, og fordi vi står for de samme verdiene som MOT representerer.

Tusen takk til The Main Level som gladelig stilte opp og gjorde denne drømmedagen mulig!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging