Meny
Meny

Ørskog kommune satser på MOT

Ordfører i Ørskog kommune: Knut Helge Harstad, Regionleder for Møre og Romsdal: Jo Trønsdal Bævre, Rektor på Ørskog skole: Aina Øyen Henden og Rådmann i Ørskog kommune: Synnøve Vasstrand Synnes

Ørskog kommune signerte forrige uke avtale med MOT, og skal dermed kjøre MOTs program «Robust ungdom». 

MOT-partner nr. 23 i Møre og Romsdal

MOT står sterkt i fylket, da Ørskog kommune blir  den 23. MOT-partneren i Møre og Romsdal. Gjennom MOTs program «Robust ungdom 12-16» får ungdommene i Ørskog styrket bevissthet og MOT – til å leve, til å bry seg og til å si nei. Rektor Aina Øyen Henden håper en avtale med MOT kan gjøre ungdommene bedre rustet for utfordringer i livet:

– Ørskog kommune satser på MOT fordi vi vil gi  ungdommene våre mot til å ta egne valg, følge drømmer de måtte ha for sin egen fremtid, og mot til å vise omsorg og omtanke for medmennesker. Med MOT sitt program «Robust ungdom» håper vi at våre ungdommer blir bedre rustet for de utfordringer ungdommene møter senere i livet.

– Til stor glede for hele Ørskogsamfunnet. 

MOT utvikler robuste ungdommer, som inkluderer alle. Regionleder for Møre og Romsdal, Jo Trønsdal Bævre, er begeistret over å signere avtale med Ørskog, og tror avtalen med MOT vil være til stor glede for hele lokalsamfunneet.

– Utrolig gledelig å få med Ørskog på Robust ungdom 12-16 år. Jeg er helt sikker på at avtalen vil være til stor glede for hele Ørskogsamfunnet, og ungdomsskoleelevene i kommunen spesielt, sier Bævre. Her vil vi få robuste ungdommer, som inkluderer alle. 

Gratulerer til Ørskog kommune! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging