Meny
Meny

Historisk ambassadørsamling

2.mai samlet MOT et knippe av MOTs ambassadører til ambassadørsamling på Olympiatoppen. I tillegg ble det også signert avtale med en ny MOT-ambassadør.

Historisk samling

For første gang i historien var mange av MOT-ambassadørene samlet på en egen ambassadørsamling i regi av MOT. Formålet med samlingen var at ambassadørene skulle bli bedre kjent med MOT og hverandre – og ikke minst  filme til årets skolevideo som lanseres før skolestart i august.

– Vi gleder oss til å lansere den nye skolevideoen ved skolestart, og håper at alle MOT-partnere gleder seg like mye som oss. Det blir en film med mange gode rollemodeller som prater rundt sine  erfaringer med MOT til å bry seg, leve og si nei, sier kommunikasjonsansvarlig i MOT, Regine Oen Hatten.

Ny ambassadør

Det ble også signert avtale med en ny ambassadør, nemlig alpinist Aleksander Aamodt Kilde! Aleksander slo gjennom i forrige sesong med to verdenscupseire i tillegg til at han vant super-G-kula. Fra før av har MOT alpinistene Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud med på laget. Nå er enda en rollemodell rekruttert fra det norske fartslaget:

– Det er stort å få med en profil som Aleksander på MOT-laget. I tillegg til å være en rå alpinist, er han en fantastisk rollemodell. Det er ingen tvil om at han kommer til å bidra til at MOT når inn til enda flere ungdommer, sier ambassadøransvarlig Sverre Ræder.

18290148_10211518438850212_556286799_o

Aleksander Aamodt Kilde sammen med Thomas Hayes

Aamot Kilde hadde sitt første møte med MOT under ambassadørsamlingen, og blir også å se i den nye skolevideoen. Selv sier han at MOT handler om å tørre å stå i tøffe situasjoner:

MOT er for meg å forholde seg til situasjoner og hendelser som oppleves som ubehagelige og vanskelige, sier Kilde.

 

Velkommen på MOT-laget – vi gleder oss til fortsettelsen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging